• LUNI, 13 NOIEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. BALANȚĂ: evită consultațiile și analizele medicale

   Zodia Berbec

  Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar este nevoie să fii prudent și să-îți selectezi prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales pe segmentele sistemului digestiv. Remediile naturiste, odihnă, detașarea de neplăcerile cotidiene sunt cele mai indicate. Ferește-te de consultații și analize medicale, deoarece sunt momente pasagere.

  Zodia Taur

  Relațiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-ți astfel îndatoririle față de persoana iubită sau față de copii. Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te împarți echitabil și în plan personal și plan profesional.

  Zodia Gemeni

  Dorința de a stă acasă, printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte ai și multe treburi gospodărești restante. Astăzi sunt momente favorabile, atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât și pentru a-ți rezolva tot soiul de chestiuni patrimoniale. Totuși, la serviciu ești solicitat din plin, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca onorabil.

  Zodia Rac

  Este o zi cu multă forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajma ta, însă nu toate îți sunt de folos. Este bine să fii prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Chiar dacă ceilalți te provoacă, dorind în secret să-ți afle planurile, tu vorbește doar strictul necesar.

  Zodia Leu

  Tema principală a zilei este legată de veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urma discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care te sprijină în domeniul profesional vei afla modalități noi de a câștiga mai mult. Controlează-ți reacțiile și ascultă ce ți se spune. Însă, luarea deciziilor lasă-le pentru zilele următoare.

  Zodia Fecioară

  Alcătuiește planuri pentru cel puțin o lună de zile de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zonă necunoscută, însă vei constata că sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie. Persoanele din anturajul apropiat îți pot veni în ajutor cu informații deosebite. Însă, tu ar trebui doar să asculți, să iei aminte și să consemnezi într-un jurnal secret tot ceera ce dorești să faci.

  Zodia Balanță

  Este bine să fii discret și să te ocupi numai de treburi ușoare, de rutină. Provocările din segmentul profesional sunt majore și, pe cât posibil, onorează-ți sarcinile de lucru, apelând chiar și la ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile și analizele medicale deoarece există riscul unor erori greu de ameliorat.

  Zodia Scorpion

  Este vremea relaționării cu prietenii, cu persoanele alături de care ești implicat în proiecte profesionale sau plănuiești să te alături unora. Se pot pune bazele unor colaborări de lungă durată, care vor implică și relații cu străinătatea, fie prin colaboratori din alte țări, fie desfășurând tu activități în locații îndepărtate. Deocamdată, ia aminte la cele discutate astăzi.

  Zodia Săgetător

  Astrele îți încurajează relațiile cu șefii sau cu persoanele care te pot sprijini în diverse proiecte personale și profesionale. Forfotă de la serviciu te poate obosi mult, de aceea fii purdent și selectează prioritățile. Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, așa încât este bine să nu te bazezi pe ajutorul lor. După-amiază este favorabilă dialogului cu membrii familiei.

  Zodia Capricorn

  Dorința de comunicare este mare. Astfel ai șanse să vorbești cu multe persoane, dar persoane importante, de la care poți învață subiecte interesante. Pe de altă parte îți sunt susținute planurile de călătorii sau de instruire, necesare în domeniul profesional în care activezi. Ferește-te de a oferi sfaturi sau de a povesti prea multe detalii personale despre tine.

  Zodia Vărsător

  Este o zi bună pentru a verifica bugetul de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești ceva bani dintr-o colaborare, dar și partenerul de viață sau colaboratorii te vor susține material. Dacă vei privi dincolo de aparențele cotidiene vei constata că încet, dar sigur, ți se deschide alte variante de câștig de la și prin alții. Totul este să ai răbdare și să cheltuiești strictul necesar.

  Zodia Pești

  Relațiile parteneriale sunt accentuate, datorită banilor și bunurilor pe care le folosești și administrezi împreună cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Pe de o parte s-ar putea să primești tu susținere materială de la aceste persoane. Însă, pe de altă parte tu la rândul tău vei fi nevoit, fie să plătești restanțe, fie pur și simplu să ajuți pe cineva drag aflat la nevoie.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 286 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 287 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 291 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 292 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »