• MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei | Joi 19 octombrie | TAUR: sănătatea este vulnerabilă

   Zodia Berbec

  O zi minunată pentru a pune la punct detaliile colaborărilor în care ești implicat, dar și pentru a te orienta spre altele noi. Chiar ai șanse deosebite de a gestiona relațiile parteneriale așa cum îți dorești. Gândește-te pe îndelete ce proiecte profesionale te-ar avantaja din toate punctele de vedere. Vei observa că universul îți va răspunde și va aranja lucrurile pe gustul tău. Spre seară, fii alături de cei dragi oferă-le sprijin și voie bună.

  Zodia Taur

  Se pare că ai multe de făcut în plan profesional, dar se recomandă să iei lucrurile mai ușor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să o îngrijești pe îndelete. Apelează la colegi să te ajute în chestiunile care te solicită prea mult. Chiar dacă gândurile îți sunt orientate mai mult spre treburile personale, spre relațiile cu cei dragi, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice diferend apărut astăzi. După-amiază, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

  Zodia Gemeni

  Te poți refugia în compania celor dragi și a copiilor. Chiar dacă, ziua îți aduce provocări în plan socio-profesional, faptul că ești deschis spre distracții și aventuri te va face să depășești orice eveniment neplăcut apărut. A doua parte a zilei îți aduce momente favorabile pentru a te ocupa de un hobby sau de a hoinări printr-un parc alături de cei dragi. Însă, ferește-te de a oferi sfaturi sau soluții la problemele altora.

  Zodia Rac

  Oprește-te din tumultul vieții și privește atent la familia ta. Ziua este favorabilă relaționării cu neamurile și rezolvării demersurilor gospodărești. Sigur că îndatoririle profesionale îți vor da bătăi de cap, dar având sprijinul celor dragi, foarte ușor te vei strecură printre evenimentele zilei. Spre seară, delectează-ți sufletul cu povești din trecut, discutate într-un ambient plăcut, cu oameni dragi și de încredere.

  Zodia Leu

  Comunicarea prin diverse mijloace este tema principală a zilei. Vorbești cu neamuri, cu prieteni, cu vecini, cu oricine îți iese în cale. Minunat este că îți face plăcere până la un moment, însă apoi totul, întâlnirile, discuțiile te obosesc mult. Printre rândurile discutate astăzi cu siguranță sunt și informații care îți sunt de mare folos. Evită să îți forțezi mentalul să rețină ceea ce afli, pentru că atunci când vei avea nevoie ți se vor revela cu ușurință.

  Zodia Fecioară

  O zi în care poți cheltui mulți bani. Cheltuielile principale pot fi pentru îmbunătățirea sănătății, pe analize medicale sau chiar pe intervenții chirurgicale. Fii prudent, deoarece tendința de a te pripi în alegeri și concluzii este la cote mari. Pe de altă parte, veniturile tale din munca desfășurată la serviciu fluctuează, chiar dacă astăzi este posibil să primești salariul, o prima sau niscai favoruri. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

  Zodia Balanță

  Cu puțin efort și bunăvoință ai putea considera această zi ca fiind o sărbătoare deosebită. În primul rând îți sunt favorizate rezolvarea treburilor personale, angajarea în acțiuni de anvergură și reorganzarea programului de viață. Fii prudent însă, și nu-i forța pe ceilalți să-ți urmeze exemplul sau să-ți asculte întocmai sfaturile. Pentru că stările tale de spirit sunt oscilante, rezervă momente după-amiază pentru o plimbare în aer liber sau o șuetă cu cineva drag.

  Zodia Scorpion

  Ocupă-te numai de treburi ușoare, de rutină. Discreția și detașarea de cotidian îți prind bine, mai ales că atât sufletul cât și trupul tău au nevoie de odihnă, liniște, afecțiunea cuiva drag. Chiar dacă se întrezăresc multe provocări în plan profesional te poți strecură fără probleme prin situațiile care se construiesc astăzi. După-amiază, retrage-te în confortul casei și bucură-te de compania celor dragi.

  Zodia Săgetător

  Frământările sentimentale sunt la cote mari de multă vreme. Astăzi vor apărea în preajma ta prieteni, sfătuitori care mai de care mai experimentați în ale capitolului amoros și care îți vor oferi tot soiul de informații prețioase vizavi de acest segment de viață. Față de dorința ta de a te implică în diverse relații frivole și ceea ce te sfătuiesc ceilalți există o discrepanță. Bine este să asculți și părerile contrarii, dar să decizi singur în consecință.

  Zodia Capricorn

  Ești foarte solicitat în plan profesional. Mai ales șefii, persoanele cu funcție îți vor cere explicații, rapoarte de activitate sau chiar soluții bune și rapide necesare rezolvării unor demersuri profesionale. Datorită restricțiilor financiare, poate chiar a plății incorecte vizavi de eforturile tale depuse la locul de muncă ești tentat să eviți compania colegilor și răspunsurile solicitate de aceștia. Fii prudent și rezolvă strictul necesar! Membrii familiei îți pot aduce bucurie în suflet.

  Zodia Vărsător

  Activitățile intelectuale, cele care îți rafinează sufletul, care îți deschid noi orizonturi culturale sunt cele mai potrivite astăzi. Ocupă-te de îmbogățirea bagajului tău informațional, ia legătura cu oameni interesanți și chiar gândește-te să participi la un curs, reuniune pe teme deosebite. De asemenea, în prima parte a zilei, călătoriile îndepărtate ar putea fi o altă temă de interes. Spre seară îți priesc discuțiile ușoare pe teme comune.

  Zodia Pești

  Ziua este favorabilă achitării facturilor, a relaționării cu instituțiile financiare și a planurilor de investiții pe termen lung. Dispui de suficiente resure materiale, financiare, astfel încât să faci și cumpărăturile necesare, dar și să-ți plătești toate datoriile. Însă, ideile bune pentru plasamantele financiare sau pentru verificarea și planificarea bugetului comun cu membrii familiei sunt favorizate în prima parte a zilei.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »