• MIERCURI, 27 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei: joi, 28 septembrie. RAC: Ferește-te să vorbești prea mult

   Berbec

  Multă lume te privește astăzi, fie în plan personal, fie în plan profesional. Este bine să îți alegi prudent ținutele, gesturile, vorbele, acțiunile pentru că foarte ușor ceilalți pot interpreta greșit totul. Există riscul să ți se deterioreze imaginea publică, poziția socială sau relațiile cu persoane influențe. Ține cont de sfaturile celor apropiați, mai ales când vine vorba despre reuniuni sociale, la care participă multe persoane cunoscute.

  Taur

  Se pare că vor interveni chestiuni specifice unei călătorii îndepărtate sau cel puțin vei discută cu cei apropiați despre asta. Partenerul de viață sau sarcinile de lucru care îți revin în cadrul unui parteneriat profesional îți vor tempera elanul de a face lucrurile numai cum dorești tu. Fii prudent și ține cont de sfaturie celorlalți, pentru că deocamdată există riscul să nu observi detaliile neplăcute ale acțiunilor în care vrei să te implici.

  Gemeni

  Ziua îți aduce cheltuieli importante pe taxe, facturi sau legate de moșteniri. Segmentul financiar îți poate da bătăi de cap, deoarece tu cheltuiești sume consistente de bani la care ar trebui să participe și ceilalți, respectiv partenerul de viață, rudele sau cei de afaceri. Totuși ar fi bine să fii mai atent cu bugetul tău și să stabilești clar o limită până la care să permiți altora să profite de pe urma ta. Pot interveni cheltuieli medicale pentru tine sau pentru alții.

  Rac

  Este o zi în care tendința de a te raporta la alții este accentuată. Dacă ai să fii atent la vorbele, gesturile sau acțiunile celorlalți vei constata multe similitudini cu ale tale. Însă vei descoperi și aspecte mai mult sau mai puțin plăcute. Și acestea fac parte din structura ta interioară. Sunt momente desoebite pentru a găsi soluții de îmbunătățire a laturilor tale personale care necesită îmbunătățiri. Ferește-te să vorbești prea mult!

  Leu

  Provocările zilei vin dispre segmentul profesional. Se pare că sarcinile de lucru pe care le ai de îndeplinit la serviciu trebuie rezolvate mai repede. Puțin probabil să fii ajutat de colegi, așa încât mobilizează-te și lucrează cât poți de bine. Pe de altă parte te pot necăji afecțiuni ale sistemului renal sau ale segmentelor capului. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Terapiile naturiste, o plimbarea ușoară în aer liber și somnul te revigorează rapid.

  Fecioară

  Astăzi dorești să te pui în valoare, dar mai mult prin aprecierile și afecțiunea primite de la ceilalți. Datorită unei comunicări defectuoase este posibil să fii înțeles greșit sau cei dragi la rândul lor să se exprime față de tine într-un mod neplăcut. Controlează-ți reacțiile și renunță la a aștepta dovezi de iubire. Iubește-te tu pe tine, răsfață-te cu un hobby sau antrenează-i pe cei dragi în activități amuzante și astfel toată lumea va fi mulțumită.

  Balanță

  Se întrezăresc niscai tensiuni în relațiile familiale. Pe de o parte, de vina sunt bugetul comun cu membrii familiei și bunurile patrimoniale. Însă pe de altă parte, datorită unor rude sau cunoștințe comune sunt posibile discuții aprinse de la problemele acestora care interferează astăzi cu treburile tale. Ar fi bine să te ocupi doar de interesele tale și numai după aceea să vezi dacă poți ajuta pe cineva. Seară este potrivită unor reuniuni cu cei dragi.

  Scorpion

  Este o zi cu multe gânduri neliniștitoare, însă cu puțin efort și bunăvoință le poți transformă în gânduri pozitive. Absolut totul are cel puțin două fațete astfel încât privește și alte posibilități de manifestare a situațiilor în care ești implicat. Sunt posibile discuții cu rudele și prietenii apropiați, însă temele principale vor fi personalitatea ta și felul în care relationezi cu ceilalți în ultima vreme. Ascultă atent ce ți se spune și reține ce îți este de folos.

  Săgetător

  Se întrezăresc cheltuieli pe diverse, mai mult sau mai puțin folositoare ție. Oricâtă economie ți-ai impune, lucrurile se aranjează în așa fel încât până la urma tot cheltuiești destul de mult. Într-un fel din umbră parcă ești dirijat de o mână nevăzută care te îndeamnă să faci tot soiul de investiții. Minunat este că te alegi cu obiecte sau servicii personale deosebite, ba achiți și niscai mofturi pentru cei dragi. Totuși menține în continuare atitudinea chibzuită.

  Capricorn

  Ești orientat spre tine și planurile tale personale. Este o zi minunată pentru a-ți revizui comportamentul, atitudina față de unele persoane din anturajul apropiat care ți-au creat neplăceri, dar și pentru a schimba direcțiile profesionale gândite mai demult. Cu toate că, stările neliniștitoare pot fi frecvente, dacă ai să vezi mai mult partea plină a paharului vei depăși ziua cu succes. Dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente de răsfăț, alături de cineva drag.

  Vărsător

  Este o zi în care ar fi bine să odihnești și să stai departe de zonele aglomerate. Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care înțelept ar fi să te îngrijești corespunzător. Se pot activa afecțiuni mai vechi ale sistemului renal sau segmentelor capului. Alege un loc liniștit, drag sufletului tău și meditează la situațiile în care ești implicat. Dacă depistezi neplăceri găsește soluții pentru a le remedia. Vei fi surprins de revelațiile ivite astăzi pe neașteptate!

  Pești

  Ai putea constata că prietenii sau persoanele care te sprijineau în segmentul profesional îți fac tot soiul de reproșuri sau pur și simplu se îndepărtează de tine. Disputele pornesc de la faptul că mentalitatea ta, pe de o parte este diferită de a lor, însă pe de altă parte respingi orice alte opinii sau sugestii venite de la alții. Traversezi o perioadă în care oscilezi mult în gândire și comunicare, lucru care atrage după sine controverse și relații tensionate.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 162 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 163 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 167 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 167 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »