• MIERCURI, 11 OCTOMBRIE 2017

  Horoscop. SĂGETĂTOR: Verifică atent ce anume ai de cheltuit

   Zodia Berbec

  Ești foarte acaparat de familie și de treburi gospodărești. Nemulțumirile vizavi de aceste segmente de viață sunt nefondate. Mâna divină te ajută discret, din umbră și la momentul potrivit. Posibil că acest moment de ajutor să coincidă arareori cu cel previzionat de tine. Dacă lași grijile deoparte și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta, îți va fi mult mai ușor.

  Zodia Taur

  Se întrezăresc discuții și întâlniri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Unele informații aflate astăzi legate de proiectele profesionale te pot pune serios pe gânduri. Ceea ce de fapt este foarte bine, deoarece la unele ar trebui fie să renunți, fie la se modifici termenii și condițiile de desfășurare. Ai răbdare și ascultă ce îți spun ceilalți. Pentru că în preajma ta există o multitudine de surse de informare, fii prudent și selectează-le.

  Zodia Gemeni

  Cheltuielile pot fi frecvente astăzi. În primul rând s-ar putea să fii nevoit să aloci sume importante de bani pe a-ți îmbunătăți imaginea publică sau pentru a-ți consolida statutul social. Temerile legate de veniturile pe care le obții din munca desfășurată la serviciu sunt destul de fondate. Astfel ți-ar prinde bine listele stricte de cumpărături sau alocarea unui buget clar, atât pentru achitarea facturilor, cât și pentru cheltuieli neprevăzute.

  Zodia Rac

  Stările tale de sprit îi pot influența serios pe ceilalți. Astfel foarte ușor te poți trezi în mijlocul unor conflicte greu de explicat. Este bine să fii discret, să te ocupi de activități care te solicită puțin și să eviți implicarea în orice fel de dispută. Organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă, dietă și aer liber. Spre seară rezervă momente pe care să le petreci alături de cineva drag și într-un loc plăcut.

  Zodia Leu

  Ești cufundat în gânduri și nimeni și nimic nu te poate deranja. Faptul că ești meditativ, discret îți prinde bine, atât pentru suflet, cât și pentru trup. Lasă grijile deoparte și aranjează-ți programul astfel încât să te ocupi de treburi ușoare. Posibil să te necăjească afecțiunile specifice aparatului digestiv. Hrănește-te sănătos, dar mai ales cu iubire. Chiar poți înțelege faptul că, iubindu-te tu pe tine, ceilalți și întregul univers te vor iubi înzecit.

  Zodia Fecioară

  Rezervă momente pentru a discuta cu prietenii. Îți sunt favorizate dialogurile pe teme profesionale. Posibil să primești o ofertă de colaborare, dar care implică multă muncă și responsabilități noi de anvergură. Ai grijă la sfaturile primite și ține cont de ceea ce ți se spune. Chiar dacă cineva drag îți face reproșuri sau îți sugerează aspecte neplăcute, lasă scepticismul deoparte și gândește-te pe seară la tot ceea ce s-a petrecut astăzi.

  Zodia Balanță

  Tumultul din segmentul profesional este la cote mari. Relațiile colegiale, dar în special cele cu autoritățile, șefii sunt răscolite, fiind dificil să te înțelegi cu aceste persoane. Fii prudent în tot ceea ce faci la serviciu și rezolvă-ți sarcinile de lucru la timp. Există șanse bune de a te orienta spre alte domenii de activitate. Gândește-te pe îndelete ce anume ți-ar plăcea să lucrezi, în ce context, alături de ce fel de oameni, imaginându-ți toate detaliile.

  Zodia Scorpion

  O zi minunată pentru a lua legătura cu persoanele dragi, a stabili planuri de călătorie, vizite la rude sau prieteni. Mentalul îți este animat de idei înalte, fie că te afli la serviciu, fie că ești acasă. Detașează-te de rutina cotidiană și ocupă-te de rafinarea sufletului tău. Îți sunt favorizate lecturile deosebite, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film. Însă ți-ar prinde bine și abordarea unor forme de instruire pe termen lung.

  Zodia Săgetător

  Chestiunile financiare comune cu membrii familiei te pot îngrijora serios. La prima vedere pare că doar tu ești cel care duce greul casei, familiei și chiar al relațiilor profesionale. Dar este doar o percepție subiectivă. Verifică atent ce anume ai de cheltuit, vorbește cu persoanele alături de care ești implicat în datorii și pe urmă gândește-te pe îndelete ce măsuri iei. Spre seară, în tihnă, observă înțelesul nevăzut al evenimentelor de astăzi. Vei fi surprins!

  Zodia Capricorn

  Este o zi în care relațiile parteneriale îți pot oferi lecții de viață interesante. Fii deschis la evenimentele care apar și implică-te unde este nevoie. Abține-te de la comentarii și de la emiterea judecăților la adresa altora. Va fi atât de bine și amuzant, pe alocuri, să-i asculți pe alții și să înveți din experiențele lor! Totuși, păstrează-ți gândirea limpede și renunță repede la persoanele care-ți invadează spațiul personal într-un mod nepermis.

  Zodia Vărsător

  Chiar dacă la serviciu se anunță multă forfotă, fii prudent și dozează-ți eforturile. Se pot accentuă atât oboseală, cât și afecțiunile specifice sistemului digestiv. Evită, însă pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Capacitatea organismului de autorefacere este activată și ar fi bine să ai încredere în ea. După-amiază rezervă momente pentru o plimbare ușoară în aer liber și dormi ceva mai mult.

  Zodia Pești

  Relațiile sentimentale te răscolesc mult, însă depinde de tine cum gestionezi situațiile ivite. Posibil că de la cheltuieli comune să iasă scântei. Lasă-ți generozitatea să se reverse asupra celor dragi. Sigur că obiecțiile altora, mai ales cele le adresa ta îți displac, însă sunt momente pasagere. Depinde numai de tine să aduci armonia și zâmbetele pe chipurilor tuturor celor cu care vii în contact.

  COMENTARII

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 26 minute

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 23 ore

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 1 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 2 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscopul zilei, luni, 19 februarie 2018. Zodia asta are parte de toate azi: veselie, certuri, lacrimi

  acum 2 zile

   Zodia Berbec Foarte usor poti rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort ai putea depasi orice disconfort fizic sau psihic. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si planifica-ti...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »