• VINERI, 10 NOIEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. SCORPION: o zi bună pentru a demara noi proiecte

   Zodia Berbec

  Luna intră în Leu și te poți bucura în voie, te poți exprima cum știi mai bine, ai idei creative dar și chef de aventură cât cuprinde. E o zi a bucuriei și a iubirii, a inimii deschise în fața vieții și a celor pe care-i iubești. E și un moment bun pentru a-ți propune câteva obiective îndrăznețe și a profită de niște uși care ți se deschid acum.

  Zodia Taur

  Luna se află astăzi în Leu, activând zona sufletului, a casei, familiei, siguranței emoționale și materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa niște resurse externe, pentru a solicita sprijin și a folosi energia de care dispui spre a crea ceea ce-ți dorești în spațiul personal și familial. Poate fi și un moment bun pentru reinstaurarea echilibrului între viață socială și cea intimă, mai ales dacă în ultima vreme ai neglijat-o pe această din urmă.

  Zodia Gemeni

  Pentru ține, Luna în Leu vine astăzi cu optimism, încredere, energie constructivă și capacitatea de a soluționa cu seninătate, o situație pe care ai crezut-o fără ieșire. Ai suportul total al partenerului și e bine să te lași inspirat de entuziasmul și curajul de care acesta da dovadă în această perioadă. Chiar dacă unele idei cu care te imtampina, par nebunești, nu le respinge din start ci ia-ți timp să le analizezi înainte de a trage concluzii pripite.

  Zodia Rac

  Începe să se dinamizeze din nou zona profesională, deja ai semnale că ritmul se accelerează, așa că e important să ții pasul cu energia nouă. Deocamdată, fii încă atent la revelațiile pe care le ai, la informațiile pe care le accesezi și ușile care ți se deschid în tot felul de cercuri. De asemenea, profită de șansa de a-ți folosi talentele, astăzi și mâine, pentru a-ți crește veniturile sau a beneficia de un profit dintr-o afacere sau proiect.

  Zodia Leu

  Luna ajunge în semnul tău natal, așa că te poți bucura în voie de ipostazele benefice pe care ți le aduce această schimbare de vibrație. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a te orienta către succes în tot ce faci, dar și de o anumită dorință de a experimenta lucruri noi. Rămâi deschis la noi idei și posibilități de expresie de sine și manifestare. Cerul te susține!

  Zodia Fecioară

  Uneori e mai sănătos să te oprești, să respiri, să faci un pas înapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieți. Ziua de astăzi este un astfel de prilej. Folosește-l, ai încredere în cei din jur că vor prelua ceea ce făceai tu de obicei, cere-le asta, și ocupă-te de corpul tău fizic și nu numai. Vei vedea că lucrurile se vor așeza chiar mai bine decât atunci când le controlezi.

  Zodia Balanță

  Pentru tine, Luna în Leu înseamnă bucuria de a fi în lume, de a împărtăși, participa, inspira... Este activat segmentul prietenilor și relațiilor sociale, prin urmare astăzi așteaptă-te să fii invitat la vreun eveniment sau, în orice caz, să primești mai multă atenție de la cei din jur. Dacă ai ocazia să ieși să te vezi cu prieteni sau să intri într-un grup/club nou, fă-o. Interacțiunile diverse cu oamenii sunt de bun augur și de folos.

  Zodia Scorpion

  Luna în Leu, așezându-se în zona carierei și puterii, îți amintește ce-ți dorești să realizezi la nivel socio-profesional și rerezește spiritul de luptător în interiorul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa ce planurile tale, de ceea ce te împlinește. Poți face un pas înainte în carieră, poți fi luat în vizor, în sens bun, de către un șef sau o persoană cu influență, sau ai curajul de a te implica într-un proiect de anvergură.

  Zodia Săgetător

  O zi numai bună pentru a te gândi la viitor și a-ți lărgi orizontul de percepție în privința vieții tale și a posibilităților disponibile pentru a merge la nivelul următor. Asta înseamnă să fii deschis și a face loc unor viziuni noi, iar o călătorie sau o rupere de ritm te poate ajută în acest sens. De asemenea, poate fi o idee bună să înveți ceva nou sau să reiei legătura cu oameni care te-au inspirat cândva.

  Zodia Capricorn

  Pentru tine, experiențele acestei zile sunt o lecție a detașării și a renunțării la control. Uneori chiar și tu poți să-ți permiți să nu faci nimic, să te relaxezi și să lași lucrurile să-și urmeze cursul, observându-le că un spectator. Vei fi uimit de cursul pe care îl vor lua acestea, pentru că astăzi e că și cum o mână nevăzută le așează așa cum e mai bine. O zi plină de daruri, deschide bine ochii că să le vezi.

  Zodia Vărsător

  Cu Luna în Leu, în cazul tău vorbim despre o energie a cooperării, interacțiunii cu oamenii, inspirației reciproce și strălucirii prin ceea ce ești și manifești. Astăzi te bucuri de recunoașterea muncii și a creativității sau revelațiilor din ultimele zile. E un moment favorabil și pentru a discuta termenii unei colaborări, cât și pentru a lansa la apă un proiect nou sau revizuit.

  Zodia Pești

  Luna în Leu activează zona muncii creative și a echilibrului fizic. S-ar putea să te simți inspirat să schimbi ceva în stilul de viață, astfel încât să manifești mai mult respect față de corpul tău. Leul este un semn care preferă puțin și bun decât mult și prost, așa pe linia e posibil faci niște schimbări de atitudine. ordine de idei, e posibil oferte de lucru un proiect se asezez pe un făgaș favorabil.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »