• LUNI, 09 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. TAUR: posibil să primești o sumă de bani

   Zodia Berbec

  Sunt momente bune pentru a-ți ordona gândurile, a-ți selecta prioritățile, dar și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Energia zilei te ajută mult în a luă decizii rapide, radicale, atât în ceea ce privește relațiile personale, cât și relațiile profesionale. Totuși ai răbdare câteva zile. Deocamdată, schimbă-ți maniera de privi lucrurile și oamenii din viața ta.

  Zodia Taur

  Dinspre segmentul financiar vin informații deosebite. Posibil să primești o sumă de bani restantă de la locul de muncă, dar și cadouri sau favoruri. Fii prudent în tot ce ține de bani și bunuri! De fapt este vorba despre încheierea unei etape de câștig din munca desfășurată de tine la serviciu. Și condițiile de muncă se vor schimba în viitorul apropiat.

  Zodia Gemeni

  Sunt momente excelente pentru a-ți trasa noi planuri de viață și a renunța la relații și situații care te țin pe loc. Posibil să întâmpini obstacole din partea celorlalți, dar fii vigilent și alege să mergi pe un drum personal. Indiferent de provocările din preajma ta, bine ar fi să ai încredere deocamdată numai în vocea ta interioară. Întotdeauna te va ajuta necondiționat!

  Zodia Rac

  Dorința de izolare este accentuată și va fi greu să-i reziști. Este indicat să te ții departe de activități solicitante și de spații aglomerate. Sunt posibile neplăceri la serviciu, din partea colegilor. Însă, tu ești ceva mai sensibil deocamdată și astfel ai senzația că totul este împotriva ta. Detașează-te, liniștește-te, pentru că sunt momente pasagere, pe care le poți gestiona fără probleme.

  Zodia Leu

  Energia acestei zile îți aduce efecte în segmentul relațiilor cu prietenii. La îndemnul celor dragi este posibil să te desprinzi de vechiile prietenii. Fii prudent, deoarece granița dintre o relație amoroasă și una de prietenie este foarte sensibilă, ambele relații putându-se confundă foarte ușor. Bine ar fi să te detașezi de toate relațiile actuale și să aștepți câteva zile până se liniștesc apele în acest sens.

  Zodia Fecioară

  Astăzi oscilezi între a rezolva treburile profesionale, de la serviciu și pe cele domestice. Sunt momente importante, pentru că se încheie o etapă profesională, oferindu-ți-se astfel șansa de a petrece mai mult timp cu familia. Este bine să fii prudent atât în relațiile colegiale, cât și în relațiile familiale. După-amiază organizează o cină surpriză pentru cei dragi.

  Zodia Balanță

  Mentalul îți este agitat și de aici este posibil să relationezi greu cu ceilalți. Păstrează-ți cumpătul, ordonează-ți gândurile și vorbește strictul necesar. Pe de altă parte se pot încheia unele relații cu persoanele din anturajul apropiat, atât la serviciu, cât și în plan personal. Evită să emiți judecăți la adresa altora. Ai răbdare câteva zile, până ți se liniștește sufletul.

  Zodia Scorpion

  Este o zi deosebită pentru capitolul financiar. Cumva este vorba despre un final de etapă de câștig sau de cheltuieli de la și prin alții. Asta înseamnă că vei putea rezolva demersuri financiare care trenează de ceva vreme, se vor lămuri aspecte legate de folosirea unor bunuri comune cu ceilalți. Însă, ferește-te de a lua decizii sau de a-ți expune intențiile financiare.

  Zodia Săgetător

  Dialoguri și acțiuni comune cu ceilalți. Sunt momente deosebite pentru a reconfigura, atât relația cu partenerul de viața, cât și cu partenerii profesionali. Acum tu ești artizanul acestor relații. Fii prudent, deoarece tendința de a te pripi în concluzii și decizii este accentuată. Așteaptă câteva zile și abia apoi privește cu un ochi critic toate relațiile și colaborarile în care ești implicat.

  Zodia Capricorn

  Ar fi bine să iei lucrurile mai ușor. Organsimul îți este obosit, astfel că ai nevoie de odihnă. Se încheie o etapă importantă în plan profesional, fie că se schimbă regimul muncii, fie că o activitate încetează din varii motive. De asemenea și la capitolul sănătate se întrezăresc schimbări benefice. Totul este să vezi partea plină a paharului și să lași evenimentele să se desfășoare în ritmul lor.

  Zodia Vărsător

  Relațiile sentimentale sunt accentuate și ar fi bine să fii alături de cei dragi. Apar stări nostalgice și amintiri dintr-un trecut îndepărtat ce părea uitat. Și totuși, beneficiile acestei zile constau în faptul că poți dizolva ușor resentimentele și îți poți lămuri neînțelegerile amoroase din trecut. Trăiește clipa cu sufletul deschis, indiferent de paleta de emoții pe care o parcurgi astăzi.

  Zodia Pești

  Pentru că ești foarte ocupat cu sarcinile de lucru de la serviciu, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. A te împărți astăzi între casă, familie și treburi profesionale este mai dificil, pentru că situațiile în care te afli cer mult efort. Preț de câteva clipe stai deoparte și de serviciu și de casă. Analizează sincer care îți sunt prioritățile și apoi decide în consecință. Amintește-ți și de nevoile tale sufletești! a

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 164 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 165 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 169 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 169 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »