• DUMINICA, 05 NOIEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. TAUR: te nemulțumește segmentul financiar

   Zodia Berbec

  Ziua aduce predispoziții spre activități intelectuale, discuții cu persoane cunoscute, dar și călătorii scurte pentru a rezolva diverse chestiuni. Abține-te de la oferi sfaturi și de a emite păreri despre cum ar trebui alții să-și rezolve problemele. Există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Au succes discuțiile banale și vizitele de agrement. Totuși s-ar putea că cineva apropiat să-ți ofere niscai vești interesante despre cunoscuții comuni.

  Zodia Taur

  Posibil să te nemulțumească segmentul financiar deocamdată. Pentru că probabil ai cheltuit sume consistente de bani în ultimele zile, acum este nevoie să faci reajustări serioase la bugetul personal. Totuși veniturile tale cresc încet, dar sigur, astfel că temerile sunt nefondate. În umbră încep să se traseze alte variante de câștig din activitatea profesională pe care o desfășori într-un loc de muncă. Spre seară, bucură-te de prezența celor dragi.

  Zodia Gemeni

  Senzația de mers în gol este accentuată întreagă zi. Ocupă-te numai de treburi ușoare și evită zonele aglomerate și compania persoanelor care vor să profită de pe urma ta. Chiar dacă unii îți pot reproșa faptul că ești prea orientat spre tine personal, lasă-i în pace și tu mergi mai departe pe drumul tău. Treversezi o perioadă de mari și profunde transformări, astfel că, din când în când, ai nvoie de singurătate, odihnă și meditații interioare.

  Zodia Rac

  Rezervă ziua pentru odihnă, activități de rutină și discuții numai cu persoanele dragi și de încredere. Stările sufletești sunt fluctuante, fiindu-ți dificil să socializezi cu prea multă lume. În continuare, sănătatea este vulnerabilă. Înțelept este să-ți menții tonusul vital printr-o alimentație potrivită, hidratare suficientă și gânduri pozitive. Spre seară, cineva din anturajul apropiat te poate invită la o dezbatere interesantă pe o temă comună.

  Zodia Leu

  Multă lume îți va dori astăzi compania, sfaturile sau pur și simplu unii vor dori să afle ce mai faci la modul general. Sunt posibile discuții pe teme diverse, însă nu se recomandă să ai încredere în persoanele întâlnite. Sub masca prieteniei există scopuri ascunse. Bine ar fi să selectezi persoanele cu care să stai de vorba sau să te întâlnești. Spre seară, energia vitală este la cote joase, așa încât rezervă momente pentru odihnă.

  Zodia Fecioară

  Privește atent la ceea ce se petrece în segmentul socio-profesional în care activezi. De asemenea află cum te văd ceilalți și care este poziția ta în cadrul grupului de lucru de la serviciu sau în cadrul grupului familial. Vei descoperi astfel câteva aspecte neplăcute, dar în paralel îți vei da seama și despre felul în care poți să le remediezi. După-amiază, stai de vorbă cu cineva de încredere și cere-i sfatul. Chiar vei afla lucruri interesante și de mare folos!

  Zodia Balanță

  Datorită filozofiei tale de viață, a comportamentului pe care îl afișezi față de ceilalți, astăzi există riscul să primești reproșuri și chiar excluderi din cadrul unui grup socio-profesional în care activezi. Este bine să fii prudent, deoarece se pot strica iremediabil relații bune sau ți se poate pune o etichetă falsă. După-amiază zilei este favorabilă activităților culturale, participării la reuniuni pe teme sociale, dar și plimbărilor în aer liber.

  Zodia Scorpion

  Ar fi minunat să stai deoparte astăzi, să te implici atât cât trebuie în activități comune cu alții și să observi atent semenii din preajma ta și evenimentele în care ești implicat alături de ei. Posibil să descoperi detalii importante, neobservabile ușor, mai ales în iureșul cotidian. Astfel îți vei putea schimba strategiile de abordare atât a relațiilor cât și a situațiilor de viață. Vălul acestei lumi fizice se poate da la o parte astăzi, oferindu-ți revelații deosebite.

  Zodia Săgetător

  O zi în care se pot destrăma multe relații care până nu demult mergeau bine. Motivul răsturnărilor de situație parteneriale este incert și nici că îți vei da seama, deocamdată, de la ce s-au încins spiritele în acest fel. Cel mai bine ar fi să lași evenimentele să își urmeze cursul, iar persoanele alături de care aveai planuri comune și care acum nu mai doresc aceste planuri, lasă-le se facă ce doresc. Relaxează-te pe marginea unei ape, încrezător că totul va fi bine.

  Zodia Capricorn

  Detașează-te de toată lumea și de activitățile cotidiene! Relaxarea, odihnă, gândirea pozitivă ar trebui să le folosești în doze mari și cât mai frecvent cu putință. Niscai animozități pot apărea din partea celor dragi, pentru că aceștia te provoacă la distracții și activități comune, care pe tine, deocamdată te obosesc. Pe de altă parte, dacă ai să reușești să te izolezi în mijlocul celorlalți vei observa detalii importante despre personalitatea fiecăruia dintre ei.

  Zodia Vărsător

  Frământările sentimentale din ultimele zile te conduc spre oboseală și dorința de a te detașa de capitolul amoros. Discuțiile cu cei dragi par fără sfârșit și mai ales sunt slabe șanse de a ajunge la un numitor comun vizavi de felul în care să petreceți timpul împreună. Copiii sunt o altă sursă provocatoare. Totuși, dacă ai să le oferi fiecăruia posibilitatea de a-și spune părerile fără să-i critici sau să le aduci îmbunătățiri te vei simți mai bine.

  Zodia Pești

  Săptămâna debutează cu multă nostalgie în sufletul tău. Ești visător, gândurile îți zboară la evenimentele anilor trecuți, însă este vorbă despre evenimentele petrecute în familie, alături de rude și prietenii apropiați acestora. Senzația că te simțeai mai bine undeva, cândva, cu persoanele din anturajul apropiat este doar un capriciu momentan. Rezervă momente pentru a răsfoi un album cu fotografii și alege doar amintirile plăcute.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »