• MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. VĂRSĂTOR: Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului

   Zodia Berbec

  Ești o mică vedetă în plan profesional. Posibil chiar să fii implicat în activități de anvergură, în care responsabilități deosebite să stea pe umerii tăi. Dozează-ți eforturile, fii atent la detaliile evenimentelor de astăzi, pentru că în umbră există conflicte care abia se țes. Discuțiile secrete, cu persoane de încredere îți pot dezvălui multe nereguli profesionale care sunt bine ascunse de către superiorii tăi. Fii discret, vorbește strictul necesar și lasă grijile deoparte!

  Zodia Taur

  Sunt momente favorabile pentru a te ocupa de călătorii, de studii, de îmbogățirea bagajului tău educativ. Temele filozofice, abordarea unui stil de viață deosebit, bazat pe o nouă filozofie de viață te atrag în mod special. Schimbul de informații cu prietenii, chiar și cu unele persoane din anturajul socio-profesional te va ajuta mult. Totul este să ai răbdare să asculți și păreri diferite de alte tale și să reții ceea ce consideri că îți este de folos.

  Zodia Gemeni

  Astăzi ești preocupat de chestiunile financiare comune cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii. Se pare că ești destul de îngrijorat vizavi de muncă și implicațiile ei, mai ales de banii pe care-i obții deocamdată din activitatea profesională pe care o desfășori. De aceea, chibzuirea atentă a bugetului este foarte importantă pentru tine. Selectează-ți prioritățile și ai încredere că te vei descurca cu toate.

  Zodia Rac

  Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, datorită diferențelor de opinie foarte accentuate astăzi. Este bine să asculți și ceea ce au de spus ceilalți și să la acorzi circumstanțe atenuate. Pe de altă parte, uită-te atent la parteneriatele în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a descoperi hibele oricărei relații, pentru că foarte ușor ceilalți își vor arată adevăratele intenții. Surpriză și ineditul predomină în segmentul relațional.

  Zodia Leu

  Este multă forfotă în sferă profesională. Animozitățile colegiale au la bază veniturile, favorurile sau chiar condițiile de muncă comune. Fii prudent și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te îngrijești atent și să îți dozezi eforturile. Tot ce ține de rutina zilnică, de astăzi încolo se poate reorganiza. De aceea, surprizele se vor ține lanț de tine, fie că te afli acasă, fie la serviciu.

  Zodia Fecioară

  Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt surprinzătoare astăzi. Acordă-le atenția necesară, pentru că există resentimente adunate, care pot izbucni în orice moment. Poate datorită faptului că tu ești foarte implicat în activiati profesionale și ai puțin timp și chef pentru cei dragi. Chiar poți ajunge să rupi o relație sentimentală sau să stabilești reguli stricte în privința copiilor. Fii deschis la opiniile celor dragi și alătura-te lor în acțiuni comune.

  Zodia Balanță

  În plan domestic sunt posibile multe surprize. Relațiile cu membrii familiei te vor solicita din plin. Unele teme de discuție sunt legate fie de sănătatea precară a unei rude, fie de faptul că ești foarte ocupat cu sarcinile de serviciu și astfel îți neglijezi atât sănătatea cât și îndatoririle gospodărești. Lasă deoparte treburile socio-profesionale și ocupă-te serios de tot ce ține de segmentele familie și casă.

  Zodia Scorpion

  Se conturează o zi interesantă la capitolul relaționare cu persoanele din anturajul apropiat. Pune-ți în ordine documentele, informează-te asupra chestiunilor personale și profesionale care te frământă de ceva vreme și ia legătura cu cei dragi pe care nu-ai auzit sau văzut demult. Te vei bucura de compania celorlalți, dar totodată vei primi și informații prețioase necesare în situațiile de viață în care te afli acum.

  Zodia Săgetător

  Sunt posibile răsturnări de situație în plan financiar. Pe de o parte este rost să primești bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesională. Însă, în același timp pot apărea cheltuieli neprevăzute care să depășească bugetul actual disponibil. Este vorba despre cheltuieli necesare rezolvării unor chestiuni gospodărești sau, un membru al familiei are nevoie de susținerea ta materială. Ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate!

  Zodia Capricorn

  Ești foarte energic și dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima lună. Minunat este că ți se vor crea contexte potrivite, astfel încât să demarezi tot ce îți propui. Însă, fii prudent vizavi de comunicare. Există riscul să vorbești mult, pe tonuri ridicate și cu persoanele nepotrivite. Dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente pentru relaxare, o plimbare în aer liber sau un dialog liniștit cu cineva drag și de încredere.

  Zodia Vărsător

  Ziua este favorabilă pentru activități ușoare și multă discreție. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, de aceea fii prudent și îngrijește-te ceva mai mult. Totuși, pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Cu puțin efort și bunăvoință îți poți fi cel mai potrivit terapeut. Pe de altă parte, gândește-te pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Găsești alinare și confort alături de membrii familiei.

  Zodia Pești

  Astăzi, relaționarea cu prietenii este tensionată, datorită combativității care te curpinde pe neașteptate. Sunt momente în care ar trebui să fii ceva mai înțelegător cu ceilalți, chiar dacă, poate unii te agasează cu părerile sau treburile lor. Chiar sunt șanse să afli informații deosebite legate de îmbunătățirea sănătății tale sau de a-ți crea noi legături profesionale. Pe seară, relaxează-te la o șuetă cu cineva de încredere.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »