• LUNI, 09 IANUARIE 2017

  HOROSCOPUL 2017 al zodiilor de FOC. Cum va fi anul pentru nativii LEU, BERBEC și SĂGETĂTOR

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 2017. Găsești, mai jos, horoscopul pentru zodiile din elementele de foc: leu. berbec și săgetător. 

  Berbec
  Un de foc pentru tine, în multe privințe, dar în special în zona relațiilor și a inițiativelor curajoase care e posibil să schimbe total traiectoria de viață și destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, muncă și stressul, așa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totuși, poate fi un an cu realizări, împliniri, obținerea succesului cu mai multă ușurință. 

  Chiar dacă anul debutează cu o liniște aparentă, chiar cu senzația de epuizare, ca și când nimic nou nu se arată sub soare, ei bine pe măsură ce se apropie luna februarie, vei simți cum ți se aprind călcâiele, în sensul de chef de aventură, inițiativă, nou, deschidere de drum, făcut nefăcute, dragoste pasionala, proiect inedit... În funcție și de horoscopul personal, planetele prezente în Berbec (Venus și Marte) te vor cam pune pe jar și te vor împinge să te joci cu focul.

  Apropo de dragoste, Venus va retrograda în acest an, în Berbec + Pești, iar în martie-aprilie, Berbecii sunt nevoiți să-și reevalueze o relație de iubire, eventual să încerce să îndrepte unele greșeli sau derapaje amoroase. E foarte importantă această perioadă, care te poate ajuta, pe de o parte să realizezi ce vrei și cum să obții ce vrei în plan sentimental, iar pe de altă parte te conștientizează cu privire la anumite relații care e nevoie să fie modificate, ajustate, reconfigurate. Nu e exclus că unele sentimente să dispară și unele relații, inclusiv de amiciție, să le dea de furcă Berbecilor în prima parte a anului.

  Leu
  Un an important pentru Lei, dacă luăm în considerare că Nodul nord lunar se stabilește în Leu, începând cu luna februarie, pentru un an și jumătate. Așadar, e posibil să simți că ai de hotărât o traiectorie, poate chiar inedită, în orice caz foarte creativă și generatoare de entuziasm. Ai nevoie de o perspectivă nouă că de aer. De altfel, în ultimii ani, cu Uranus în zonă cunoașterii și elevarii, ai tot deschis ușa minții tale pentru a învață mereu câte ceva și a înțelege mereu mai mult.

  Această sete de cunoaștere persistă și în acest an, dar de data asta parcă îți dorești să consolidezi ceva, să folosești o cunoaștere pentru a-ți crea un culoar nou, solid, adecvat. Mereu va sta în mintea ta întrebarea: „ce mi se potrivește mie acum?”. Și e bine să folosești mereu această întrebare pentru a face alegeri în acord cu inima ta.

  Se pare că toate experiențele din 2015 și 2016, dificile de altfel, se cristalizează în din ce în ce mai multă claritate, înțelepciune și maturitate, iar ție nu-ți rămâne decât să-ți urmezi calea.

  Cei care scriu, redactează, publică, țin discursuri, conferințe sau desfășoară orice activitate didactică sau comercială, anul acesta își pot împlini un vis, pot demara acțiuni benefice.

  În octombrie 2017 începe o perioadă de un an, în care Leii ar fi bine să se ocupe de casă, familia, locuința, averea lor. Pentru că o vor face cu folos și cu satisfacții.

  Săgetător
  Anul începe cu multe emoții, mobilizare greoaie, eventuale tensiuni în familie sau anumite responsabilități care te cheamă și va trebui să te împarți între casă și carieră. Tot acasă, e posibil să fie necesare reparații, în urmă unor defecțiuni.

  Pe măsură ce se apropie februarie, crește poftă de aventură, Săgetătorii sunt gata să-și asume multe riscuri, din punct de vedere sentimental sau prin alegerile extravagante în privință unor proiecte. Au chef de aventură, fac nefăcute, se aruncă în situații inedite. Câștiga și pierd, deopotrivă. Pot face greșeli pe care vor încerca să le îndrepte în martie-aprilie.

  Fii atent la derapajele sentimentale care te pot costă foarte scump în lunile de primăvară.

  Saturn e în continuare în semnul tău natal, prin urmare mai ai un an de țeste, încercări, examene de maturizare. De doi ani te tot schimbi, ai devenit probabil mult mai pretențios, selectiv și atent cu resursele tale interioare. Anul acesta continui să te focusezi pe tine și să structurezi niște obiective pe termen lung.

  Tema Săgetătorilor acum este în primul rând autenticitatea, ei au nevoie să știe ce vor cu adevărat și ce e nevoie să facă pentru asta. Își revizuiesc atitudinea, credințele, convingerile, trebuie să renunțe la tot ce nu le mai folosește. Până și nivelul financiar depinde de maturizarea și înțelepțirea din acești ani.

  Vezi aici mai multe!

  COMENTARII

  Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie. O zodie va avea noroc de bani în plus

  acum 9 ore

   Zodia Berbec O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu....

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 13 ore

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 3 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 4 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »