• MIERCURI, 11 OCTOMBRIE 2017

  Horosocopul zilei. Capricorn: păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori

   Zodia Berbec

  Luna tranzitează zodia Racului și te predispune la empatie, emotivitate și multă sensibilitate. Ușa inimii tale se lasă mai greu deschisă astăzi, ești introvertit, reținut, chiar timid. Familia și căminul sunt zona în care îți găsești liniștea. Ai nevoie de cuvinte de imbartatare pentru a prinde curaj, dar urmează-ți intuiția cu încredere. Dedică-te studiului, căci mintea îți merge brici.

  Zodia Taur

  Comunici cu mult patos, emani căldură prin toți porii, dar ai și tendința de a lua lucrurile personal. Amână, pe cât posibil, semnarea de contracte importante, căci rezultatele ar putea fi altele decât cele scontate. Beneficiezi de sprijin nesperat, discret, în rezolvarea unei situații delicate, din partea unui frate sau a cuiva care până acum nu părea prea prietenos.

  Zodia Gemeni

  În cazul tău, Luna în Rac de astăzi te stârnește să îți evaluezi patrimoniul și te orientează spre acumulare. Ai putea constata că banii sunt pe sfârșite deși mai ai multe cheltuieli de făcut. Da grijile materiale la o parte și bucură-te de oamenii care îți îmbogățesc viață. Prietenii din anturaj se dovedesc a fi altruiști și săritori atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

  Zodia Rac

  Vrei, nu vrei, astăzi îți etalezi emotivitatea, empatia și generozitatea precum o carte de vizită. Te manifești că o cloșcă pentru cei din jur, ai tendința de a-i îngriji sau a-i proteja, dar ai grijă să nu exagerezi, căci s-ar putea simți sufocați. La locul de muncă fii pregătit pentru surprize și schimbări neașteptate de situație. Adaptează-te din mers și bucură-te, căci îți sunt favorabile.

  Zodia Leu

  Sub influența Lunii din Rac, intuitita și imaginația ta sunt debordante. Un bărbat din familie, soțul sau poate tatăl, are nevoie de sprijinul tău afectiv sau de protecție. Manifestă-ți cu generozitate compasiunea și noblețea, trăiește-ți emoțiile la maximum de intensitate și nu îți înfrâna înstinctul de a sări în sprijinul celor aflați în situații delicate, dacă așa simți să faci.

  Zodia Fecioară

  Luna în Rac de astăzi te stimulează în zona anturajului și a prietenilor. Cauți compania oamenilor calzi, protectori, care știu să te facă să te deschizi și să te simți în largul tău. Simțirile tale intuitive te ajută să "citești" oamenii și să îi tratezi cu aceeași monedă. Temperează-ți agresivitatea, renunță la subiectivism și păstrează-ți mintea limpede.

  Zodia Balanță

  Astăzi ești centrat pe carieră și pe raporturile cu autoritățile sau cu șefii. Îți dorești siguranță, stabilitate, și preferi să te scalzi în ape liniștite. Totuși, o dare de seamă legată de buget sau profit/pierdere te-ar putea înviora și te determină să cauți soluții. Abilitățile de comunicare sau negociere îți sunt foarte solicitate și primești idei ingenioase de la parteneri.

  Zodia Scorpion

  Astăzi ai putea juca cu succes rolul lupului moralist. Concentrează-ți atenția asupra ta, evită replicile incisive și nu te identifica cu rolul de justițiar. Oricât de mult ți-ar plăcea să fii tu cel care împarte dreptatea, acceptă oamenii așa cum sunt. Poți fi parte dintr-un schimb sau o tranzacție care să îți aducă câștiguri financiare neașteptate, că urmare a muncii proprii.

  Zodia Săgetător

  În ceea ce te privește, ești încercat de emoții puternice și paradoxale. Trăiești într-o lume a ta, preferi căile oculte, ascunse ochiului neavizat, ai ținte precise, dar nu te lași până nu îți atingi obiectivele. Te preocupă bunurile comune, împărțite, vis-a-vis de care ești acaparator și preferi să le știi la adăpost. Gândește pozitiv și păstrează-ți optimismul caracteristic.

  Zodia Capricorn

  Stimulat de Luna în zona relațiilor și a parteneriatelor, ai tendința de a te atașa, până la sufocare, de ceilalți. Mergi la extreme, iar unii oameni din anturaj te-ar putea percepe rece și interesat. La domiciliu sunt posibile tot felul de surprize fie din partea membrilor familiei, fie sunt necesare unele reparații subite. Păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori.

  Zodia Vărsător

  Muncă, muncă și iar muncă! Așa ar putea arăta agendă ta de astăzi. Ai putea avea senzația că pedalezi în gol și oricât de mult te străduiești parcă nu ieși la liman cu treburile. Partea bună este că pari să te împaci bine cu rutină, pe care ai putea-o găsi liniștitoare în amalgamul de evenimente de la serviciu. Deleagă și cere sprijin acolo simți că ai nevoie și nu te lasă descurajat.

  Zodia Pești

  Astăzi îți dedici atenția și energia partenerului de viață și copiilor. Roiești în jurul lor, ești cald, protector și pregătit să le îndeplinești dorințele. Este o zi potrivită pentru explorarea și aplicarea talentelor tale creative în bucătărie. S-ar putea să îți cam lipsească sporul, dar prin experiență îți poți lărgi orizontul cunoașterii și ar putea fi o bună modalitate de relaxare.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 164 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 165 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 169 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 169 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »