• MIERCURI, 28 DECEMBRIE 2016

  Luna Nouă în Capricorn. Cum ne afectează și ce SCHIMBĂRI se vor produce pe 29 decembrie

  Pe 29 decembrie, are loc ultima Lună Nouă din anul 2016. De această data, va viza semnul Capricornului și va atrage după sine efecte majore asupra nativilor zodiacului. 

  Cu ascendentul în același semn, Capricorn, și fiind situată în casă a XII-a astrologica, vorbim despre o încheiere, un final, o etapă lungă din viată noastră care se află la momentul bilanțului, al evaluării și ajustărilor. E un moment în care, vrem sau nu, privim mai mult înapoi decât înainte, ca și cum încă mai avem ceva de văzut, de înțeles și de invătat, înainte să ne vedem de drum.

  Contextul astral este unul destul ambiguu și generează în noi dorinta de a cauta ceva, de a scormoni, a căuta de fapt înțelesuri diferite și mai adecvate pentru ceea ce se intamplă și mai ales pentru ceea ce s-a întâmplat deja în viața noastră. Suntem spectatori ai propriilor povești ecranizate în minte, a propriilor amintiri care se derulează cu încetinitorul pentru a vedea ce a lipsit, ce a fost prea mult, ce am greșit și la ce nu am fost atenți.

  E un moment căruia puțini îi vor da curs, pentru că necesită multă introspecție, liniște, chiar izolare o vreme. Iar unii probabil se vor luptă, vor încerca să scape de intrebările pe care propria constiintă le sădeste în interior, și vor obține durerea inadecvării și probabil multă mâhnire și sentimentul neputinței.

  Luna nouă în Capricorn
  conlucrează cu Mercur retrograd(conjuncție) și este susținută de Marte și de Neptun (în Pești). Într-un fel, acest moment este despre reevaluare, repetiție, reluare, revizuire și cam tot ce începe cu "re".

  În același timp, e vorba de energia Peștilor, activată atât prin prezența planetelor Marte și Neptun aici, cât și prin poziționarea Lunii noi în casă a XII-a (corespunde semnului Pești), ceea ce ne duce cu gândul la un mesaj esențial pe care ni-l transmite această Luna nouă și care este legat de CREDINTĂ.

  Nu de religiozitate, cât de credința. Încredere. Să ai curaj să te afunzi în tine și să asculți, indiferent ce descoperi. Să ai curajul să înaintezi, chiar dacă ești legat la ochi și ai impresia că nu înțelegi nimic. Pentru că da, exact acesta este sentimentul acum, în aceste zile, că nu înțelegem nimic, că suntem într-o confuzie totală, că nu știm încotro ne indreptăm și de ce. Atât la nivel personal cât și la nivel macro.

  Și cu toate acestea, Luna nouă din 29 decembrie este că o promisiune divină, e ca și cum Dumnezeu, Universul ne asigură că, dacă avem încredere, vom vedea în sfârșit drumul potrivit, vom identifica darurile pe care să le păstrăm și să le luăm mai departe în călătoria noastră.Vom avea revelații extrem de prețioase, înțelegeri diferite, momente de iluminare...

  Este un moment de încheiere, de clarificare, completare, împăcare poate, chiar dacă numai clar nu ne e acum... E ca și cum s-ar așeza ceva, s-ar sedimenta, structura, sorta... Dar e și un repaus forțat, după ani de căutări, alergare, înverșunare, schimbare, pierdere a reperelor.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »