• LUNI, 20 MARTIE 2017

  Mesajul Cărţilor Oracol pentru 20-26 Martie: Gemeni: Către Necunoscut - e timpul să ieşi din relaţia toxică

   Mesajele și ghidarea pentru această săptămâna vin prin intermediul Cărților Oracol.

  OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămânala cu cărți oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare și sprijin pentru toți cei care vin în contact cu această informație. 

  Berbec - Încurajare

  Precum mamă își sprijină puiul să facă primii păși în viață, așa și Universul te încurajează să pășești în visul vieții tale. Lucruri minunate sunt gata pentru a fi explorate, iar ție ți se da un ghiont discret în direcția potrivită. Renunță la a mai petrece mult timp în interior (acasă, la birou) și ieși cât mai des în natură, căci efectul vindecător al acesteia îți va reînsufleți energia și perspectivele. Gândește-te la aceste momente petrecute în aer liber că la o investiție ce-ți va aduce în final un profit uriaș. Dacă îți dorești sau alegi să pleci în vacanță, acum e momentul potrivit.

  Taur- Simte vibraţia spaţiului în care trăieşti

  Ești preocupat de un conflict care nu-ți da pace? Răspunsul este să te relaxezi și să slăbești din strânsoare nevoia ta de a controla acesta situație. Odată ce vei găsi adevărul fundamental ascuns în întrebarea ta, și îi vei spune pe nume, vei descoperi și răspunsul pe care l-ai tot căutat. Cea mai mare putere a ta este autenticitatea și acum este momentul să-ți faci cunoscute adevăratele tale sentimente și credințe. Asumarea a ceea ce ești, în față ta și a celorlalți, face că relațiile tale să devină mai profunde, căci vei ști că ești iubit pentru ceea ce ești în realitate. Cu cât ești mai autentic, cu atât mai mare este energia și succesul.

  Gemeni: Către Necunoscut

  Viață este o aventură și de multe ori noi oportunități apăr, exact când te aștepți mai puțin. Acum este unul din acele momente și ți se “cere” să ai încredere că această nouă etapă îți va aduce lucruri miraculoase. Doar fii atent pe măsură ce descoperi comori valoroase ascunse în necunoscut. E timpul să te urnești, fie să ieși dintr-o relație toxică, fie să te îndrepți spre ceva care corespunde dorinței tale. Toate condițiile sunt îndeplinite, iar Universul este gata să sprijine mutarea ta. Renunță la scuze și fă-o. Scopul tău în viață este susținut de bucurie și pasiune.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »