• MARTI, 10 IANUARIE 2017

  Previziuni numerologice pentru 2017! Ce număr ne guvernează şi care sunt lunile CRITICE din acest an!

   Anul 2017 are vibrația energetică 1 și deschide un ciclu de nouă ani, un ciclu deosebit, care va intensifica orientarea spre cu totul alte filozofii de viață, spre abordarea unui alt sistem de valori morale și spirituale.

  Energiile în care ne vom scălda pe parcursul acestui an ne îndeamnă foarte clar spre nou, spre progres, spre cu totul alte orizonturi de cunoaștere și activitate. Va fi multă forfotă în toate domeniile de viață și pentru toată lumea.

  Persoanele a căror cifră a Destinului este impară se vor simți foarte bine pe parcursul acestui an, pentru că energia lor nativă va rezona la unison cu cea universală. Însă persoanele a căror cifră a Destinului este pară vor simți, uneori, un soi de povară care apasă pe umerii lor în mod constant. Și totuși vor fi anumite luni și anumite zile, în care prin intermediul energiei oferite de-a lungul lor – coroborată de energia nativă individuală – ne vom simți bine și ne vom putea duce treburile la bun sfârșit.

  Vibrația lui 1, fiind o energia masculină, va răscoli totul într-un mod agresiv uneori. Fără să ne dăm seama ne vom grăbi să ne rezolvăm treburile, acționând impulsiv, reacționând disproporționat, mai ales cei care nativ au temperamente vulcanice. Astfel se pot produce neplăceri serioase, distrugeri ale structurilor materiale, dar și distrugeri ale corpurilor noastre fizice.

  Perioade în care energia masculină va fi foarte accentuată și dificil de gestionat sunt în primul rând Ianuarie și Octombrie, apoi Martie, Mai, Iulie, Septembrie și Decembrie. Se recomandă prudență, mai ales că în aceste perioade mișcările planetelor personale se vor desfășura în cicluri de retrogradare, deci ansamblul energiilor cosmice care vor veni spre noi pământenii vor fi foarte deosebite și profund transformatoare.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »