• MARTI, 10 IANUARIE 2017

  Previziuni numerologice pentru 2017! Ce număr ne guvernează şi care sunt lunile CRITICE din acest an!

   Anul 2017 are vibrația energetică 1 și deschide un ciclu de nouă ani, un ciclu deosebit, care va intensifica orientarea spre cu totul alte filozofii de viață, spre abordarea unui alt sistem de valori morale și spirituale.

  Energiile în care ne vom scălda pe parcursul acestui an ne îndeamnă foarte clar spre nou, spre progres, spre cu totul alte orizonturi de cunoaștere și activitate. Va fi multă forfotă în toate domeniile de viață și pentru toată lumea.

  Persoanele a căror cifră a Destinului este impară se vor simți foarte bine pe parcursul acestui an, pentru că energia lor nativă va rezona la unison cu cea universală. Însă persoanele a căror cifră a Destinului este pară vor simți, uneori, un soi de povară care apasă pe umerii lor în mod constant. Și totuși vor fi anumite luni și anumite zile, în care prin intermediul energiei oferite de-a lungul lor – coroborată de energia nativă individuală – ne vom simți bine și ne vom putea duce treburile la bun sfârșit.

  Vibrația lui 1, fiind o energia masculină, va răscoli totul într-un mod agresiv uneori. Fără să ne dăm seama ne vom grăbi să ne rezolvăm treburile, acționând impulsiv, reacționând disproporționat, mai ales cei care nativ au temperamente vulcanice. Astfel se pot produce neplăceri serioase, distrugeri ale structurilor materiale, dar și distrugeri ale corpurilor noastre fizice.

  Perioade în care energia masculină va fi foarte accentuată și dificil de gestionat sunt în primul rând Ianuarie și Octombrie, apoi Martie, Mai, Iulie, Septembrie și Decembrie. Se recomandă prudență, mai ales că în aceste perioade mișcările planetelor personale se vor desfășura în cicluri de retrogradare, deci ansamblul energiilor cosmice care vor veni spre noi pământenii vor fi foarte deosebite și profund transformatoare.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »