• JOI, 06 APRILIE 2017

  Previziuni pentru luna aprilie: Vor avea loc ÎNTÂLNIRI DE DESTIN

  În cea de-a doua lună a primăverii, specialiștii în astrologie ne sfătuiesc să nu luăm decizii, să fim atenți la informațiile care vin spre noi, să nu facem compromisuri, să lăsăm lucrurile să se așeze de la sine. Ce alte surprize ne mai pregătește luna aprilie, puteți afla în materialul de mai jos!

  Până pe 11 aprilie vom avea parte de tot felul de teste de credința, ne atenționează specialiștii de la astrocafe.ro. Dacă vom încerca să ne păcălim, această păcăleală ne va costa scump.

  Așadar să fim sinceri cu noi în tot ceea ce întreprindem. Să ne punem de cât mai multe ori întrebări precum acestea: Este potrivit pentru mine să fac asta? Simt să merg acolo? Am drept divin să intervin legat de această situație? Este potrivit acum să acționez? Va fi important să avem curajul să spunem NU, să setam niște limite și să nu mai lăsăm lucrurile să meargă doar pentru că „ni se pare” că merg bine dar în interior simțim altceva.

  Să fim atenți la sincronicități pentru că ne sunt aduși exact oamenii de care avem nevoie și exact situațiile sau testele care să ne trezească. Recunoștința ne poate ajută enorm în acest moment, binecuvântând fiecare moment, fiecare provocare, fiecare relație pe care o avem.

  În a doua parte a lunii


  Din 12 până pe 22 aprilie, ar fi bine să ne fie cât mai clar care sunt prioritățile pe care le avem acum. Ce necesită urgent acțiune, ce avem nevoie să facem și nu mai suportă niciun fel de amânare. Dar să facem asta visând măreț, nu crezând că totul se rezolvă, nu amânând, nu făcând compromisuri.

  Cu răbdare și încredere să lași să vina tot ceea ce ai nevoie acum și este important să știi. Se va pune un mare accent pe relații în această perioadă, se pot naște conflicte poate pe perioadă sărbătorilor în familii, conflicte când poate nu mai acceptăm să fim tratați cum am fost înainte și spune ce avem pe suflet.

  De asemenea să fim atenți în această perioadă ce oameni noi întâlnim pentru că acești oameni noi care apar acum în viață noastră pot avea un rol important în viitor. Nicio întâlnire nu este întâmplătoare și vor fi acum multe întâlniri de destin.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »