• SAMBATA, 07 IANUARIE 2017

  Scorpion: discuții aprinse cu partenerul, iar vorbele spuse acum vor răsuna multă vreme în sufletul tău


  Berbec

  Zilele acestea poți primi informații deosebite legate de salarizarea ta de la un loc de muncă, de condițiile de lucru sau îți vin bani pe neașteptate. Există o mare neconcordanță între munca pe care o depui în această perioadă și plata care ți se oferă în schimb. Mai mult, este posibil să reiei unele activități profesionale care au fost făcute cândva incorect sau incomplet.

  Taur

  Mentalul îți este bulversat și de aici reacțiile tale la evenimentele în care ești implicat sunt contradictorii. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar la tine este hiba. Relaxează-te, pune-ți ordine în gânduri și ocupă-te doar de treburi ușoare. Chestiunile financiare sunt o altă temă care nu îți dă pace. Cadouri sau favoruri de la locul de muncă, suficient cât să-ți bucure sufletul.

  Gemeni

  Sâmbătă ești retras și cu greu te poate scoate cineva din ale tale. Ar fi bine să te odihnești și să eviți spațiile aglomerate sau activitățile care necesită efort mult. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Sunt momente pasagere, iar duminică te vei simți mult mai bine. Evită cheltuielile nefondate!

  Rac

  Se conturează întâlniri și dialoguri cu prietenii. Temele principale sunt legate de domeniul profesional în care activezi. Deocamdată se vor relua unele aspecte discutate mai demult și chiar se poate reformula o colaborare. Totuși primești sfaturi și îndemnuri bune de la ceilalți, chiar dacă la prima vedere îți displace ceea ce auzi sau ceea ce ți se prezintă prin studii și cercetări întemeiate.

  Leu

  Ești în luminile rampei la sfârșitul acestei săptămâni. Asta înseamnă că se pot ivi evenimente cu multă lume sau să apăra din senin discuții importante cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În orice situație fii prudent. Ești distrat, pus pe șotii, poate chiar îndrăgostit și astfel ești predispus la a face o multitudine de încurcături: fie în explicații, fie în acțiuni.

  Fecioară

  Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților culturale, rafinării sufletului și dialogurilor erudite cu prietenii. Ceva din cele aflate sau petrecute în preajma ta te va face să abordezi cu totul altfel de acum încolo viața și evenimentele ei. Vorbește puțin, ascultă mai mult și meditează la ceea ce ai aflat. Planurile de călătorii sau de studii sunt alte subiecte interesante.

  Balanța

  Zilele weekend-ului îți aduc în atenție banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. Sunt posibile neînțelegeri, fie pentru că tu vrei să achiți datorii restanțe de genul facturilor, creditelor, fie pentru că ceilalți doresc să cheltuieasca pentru cu totul altceva decât planifici tu. Folosește-ți diplomația înnăscută și echilibrează situația.

  Scorpion

  Sâmbătă este nevoie să pui la punct chestiuni legate de o colaborare profesională sau să discuți cu partenerul de viață despre problemele unor rude sau prieteni apropiați. Tonul conversațiilor va fi destul de zgomotos, iar vorbele spuse acum vor răsuna multă vreme în sufletul tău. Detașează-te de neplăcerile altora și implică-te doar atât cât este nevoie.

  Citește continuarea aici

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »