• SAMBATA, 01 IULIE 2017

  Zodiacul chinezesc pentru IULIE! Aceasta este cea mai bună lună din an în care unii pot face bani pe banda rulantă!

   Se anunţă schimbări majore, excursii cu finaluri neaşteptate, dar şi noi oportunităţi! Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit, la Antena Stars, ce semne ale zodiacului chinezesc vor fi favorizate în luna iulie.

  Pe 7 iulie începe luna de Oaie, dar se simt influențele de pe acum. Iată ce le așteaptă pe cele 12 semne ale zodiacului chinezesc pentru iulie.

  Șobolanul: Va avea o lună fabuloasă! Ar fi recomandat ca iulie să fie dedicată afacerilor, pentru a putea trage foloasele mai târziu.

  Bivolul: Au o energie de prosperitate, care se cuplează cu Steaua Dragostei. Deci, vor avea noroc și în afaceri și în iubire. Este o lună bună pentru a face bani.

  Tigrul: aceasta este luna în care nativii acestui semn pot comunica mai bine ca niciodată. Au o energie debordantă, o mulțumire de sine... Este o lună benefică schimbării locului de muncă. Femeile au mari șanse să rămână însărcinate.

  Care sunt predicțiile pentru celelalte semne aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Horoscop MIERCURI, 19 IULIE: Berbec: Nu te lăsa condus de IMPULSIVITATE! Evită să transformi orice discuție în luptă

  acum 2 zile

  Berbec Astazi e necesar sa folosesti cu precautie cuvintele si sa fii cat mai prezent in conversatiile pe care le porti. Daca te lasi condus de impulsivitate, risti sa transformi orice interactiune intr-o lupta, iar cuvintele rostite nu doar ca vor fi regretate, dar de cele mai multe ori...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro