• SAMBATA, 01 IULIE 2017

  Zodiacul chinezesc pentru IULIE! Aceasta este cea mai bună lună din an în care unii pot face bani pe banda rulantă!

   Se anunţă schimbări majore, excursii cu finaluri neaşteptate, dar şi noi oportunităţi! Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit, la Antena Stars, ce semne ale zodiacului chinezesc vor fi favorizate în luna iulie.

  Pe 7 iulie începe luna de Oaie, dar se simt influențele de pe acum. Iată ce le așteaptă pe cele 12 semne ale zodiacului chinezesc pentru iulie.

  Șobolanul: Va avea o lună fabuloasă! Ar fi recomandat ca iulie să fie dedicată afacerilor, pentru a putea trage foloasele mai târziu.

  Bivolul: Au o energie de prosperitate, care se cuplează cu Steaua Dragostei. Deci, vor avea noroc și în afaceri și în iubire. Este o lună bună pentru a face bani.

  Tigrul: aceasta este luna în care nativii acestui semn pot comunica mai bine ca niciodată. Au o energie debordantă, o mulțumire de sine... Este o lună benefică schimbării locului de muncă. Femeile au mari șanse să rămână însărcinate.

  Care sunt predicțiile pentru celelalte semne aflați din clipul alăturat.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »