• VINERI, 05 IANUARIE 2018

  Top 3 zodii cu mare ghinion în 2018 - Noul an le va aduce numai lacrimi și necazuri!

  Dacă 2017 a fost unul dificil, apăi să-l vedeți pe 2018!... Din păcate ”eroii de sacrificiu” ai anului vor fi trei zodii. Ele vor duce tot greul și îl vor resimți din plin.

  BALANȚĂ:

  Anul 2017 a fost un an bun pentru balanțe pentru că au avut o mulțime de realizări pe plan profesional, realizări la care nu se așteptau și care le-a schimbat viața într-un mod plăcut.

  Totuși, anul 2018 nu va fi la fel de bun pentru acești nativi pentru că vor avea o mare pierdere. Fie va fi vorba despre o persoană dragă lor, fie una pe plan profesional.

  Acest lucru îi va afecta foarte tare pe nativii născuți sub acest semn zodiacal și le va fi extrem de greu să-și revină. Nu vor mai fi la fel de optimiști și vor avea mult de suferit.


  BERBEC:

  Acești nativi vor avea mult de suferit pe plan sentimental. Nu se vor mai înțelege deloc cu partenerul de viață și vor ajunge să creadă că de la iubire la ură nu este decât un pas.

  Crizele de gelozie vor fi ceva normal pentru ei și conflictele în cuplu par să devină interminabile. Se vor certa și de la un fir de ață care se află pe masă.

  Chiar dacă nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt căsătoriți, într-o relație sau singuri, vor suferi în dragoste începând din primăvara următoare.

  CAPRICORN:

  Se știe despre capricorni că sunt persoane ambițioase și muncitoare care se gândesc mult înainte de a lua o decizie pentru a se asigura că este cea mai corectă.

  Ei bine, în anul 2018, ceva se schimbă la acești nativi. Vor lua numai decizii greșite și se vor afla în cele mai dificile situații din această cauză, ba chiar mai mult, se vor afla la răscruce de drumuri.

  Chiar dacă capricornii vor fi ghinioniști în noul an, nu ar trebui să dea vina pe ei de fiecare dată pentru că uneori se va întâmpla să fie strict vina celor din jurul lor.

  Sfat: Experiența lui 2018 nu îi va îngenunchia pe acești nativi, dimpotrivă. Lecțiile acestui an sunt baze solide și reale pentru succesul lor viitor! 

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 23 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »