• VINERI, 19 MAI 2017

  Top cinci zodii de o CRUZIME nemaiîntâlnită! Nu se opresc până nu curge sânge! De răzbunarea lor oricine trebuie să se ferească

  Ai deseori gânduri negre, sete de răzbunare sau, pur şi simplu, ai obişnuieşti să te iei din senin de cineva, fără să te fi provocat cumva?

  Probabil că faci parte din cele cinci zodii dominat de semnul cruzimii. Dar, nu te speria, asta nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci doar ai anumite pusee de agresivitate, date chiar de zodia în care te afli.

  Iată un top 5 al celor celor mai răzbunătoare zodii

  #5. Capricorn

  Pe cât sunt de sensibili şi iubitori, pe atât sunt de agresivi. Eşti foarte răbdător şi permiţi multe, însă toate până la orgoliu. Dacă acesta ţi-a fost lezat, te cerţi oricând, uriunde şi cu oricine. Mai târziu însă, realizezi că ai exagerat şi că nimic nu merită să te scoată din starea de echilibru după care tânjeşti cel mai mult.

  #4. Săgetător

  Răutatea ta este o acţiune plănuită cu minuţiozitate din timp. Îţi programezi răzbunările, iar dacă cineva vrea să scape "cu viaţă",e mai prudent să se dea în lături. Dar, pe cât de uşor te înfurii, pe atât de uşor uiţi totul şi o iei de la capăt. Doar că, la fel, trebuie să uite şi "victima".

  #3. Peşti

  Ocupi a treia poziţie în acest top. Eşti o persoană care poartă ranchiună şi poţi să te răzbuni chiar după mult timp de la eveniment. Le faci viaţa un infern celor care intervin în a ta. Cei din jur te pot "îmblânzi" doar dacă ştiu cum să-ţi vorbească.

  #2. Rac

  Eşti o persoană cu un simţ al umorului extraordinar, dar când el se transformă în....umor negru, fel se întâmplă şi cu gândurile şi acţiunile tale. Ai grijă să hărţuieşti persoana pe care o consideri vinovată şi să-i aminteşti mereu ce prejudiciu ţi-a adus.

  #1. Scorpion

  Eşti, prin excelenţă, cea mai agresivă şi răzbunătoare zodie. Eşti un maestru al răului, atunci când vine vorba să reclami ceva sau pe cineva. Nu ai limite şi obţii mereu câştig de cauză. Nu ai regrete nicio secundă, dar, totuşi, ştii să-ţi ceri iertare.

  Sursă foto: Starstock

  COMENTARII

  Horoscopul de weekend. Atenție mare la cheltuieli! Nu aruncați cu banii, dacă nu vreți discuții aprinse!

  acum 1 zile

  Astrologii au lansat un avertisment clar pentru zodii: nu cheltuiți prea mulți bani în acest weekend! Iată care sunt zodiile avertizate de specialiști. ZODIA BERBEC 17 februarie 2018 Energia si perseverenta va ajuta sa finalizati un proiect inceput cu mai mult...

  Horoscop 16 februarie 2018. O zi absolut fabuloasă pentru aceste zodii! Te numeri printre răsfățații astrelor?

  acum 2 zile

  16 februarie este o zi minunata pentru cateva dintre cele 12 zodii: totul le va merge din plin.

  Horoscop 15 februarie 2018. Nu le poți avea pe toate: și bani, și liniște, și iubire. Iată care sunt zodiile avertizate

  acum 3 zile

  Horoscopul zilei de 15 februarie 2018 arată destul de echilibrat: o zi bună la serviciu și în plan personal pentru multe dintre zodii. Există, însă, și nativi care vor trebui să fie mai atenți, căci astrele nu le-au pregătit numai lucruri bune.  ZODIA Berbec...

  Horoscop 14 februarie 2018. Pentru unii nativi există riscul ca lucrurile să nu decurgă așa cum și-ar dori

  acum 4 zile

  Ziua Indragostitilor, spun astrele, nu va fi pe masura planurilor, spun astrologii.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »