• VINERI, 19 MAI 2017

  Top cinci zodii de o CRUZIME nemaiîntâlnită! Nu se opresc până nu curge sânge! De răzbunarea lor oricine trebuie să se ferească

  Ai deseori gânduri negre, sete de răzbunare sau, pur şi simplu, ai obişnuieşti să te iei din senin de cineva, fără să te fi provocat cumva?

  Probabil că faci parte din cele cinci zodii dominat de semnul cruzimii. Dar, nu te speria, asta nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci doar ai anumite pusee de agresivitate, date chiar de zodia în care te afli.

  Iată un top 5 al celor celor mai răzbunătoare zodii

  #5. Capricorn

  Pe cât sunt de sensibili şi iubitori, pe atât sunt de agresivi. Eşti foarte răbdător şi permiţi multe, însă toate până la orgoliu. Dacă acesta ţi-a fost lezat, te cerţi oricând, uriunde şi cu oricine. Mai târziu însă, realizezi că ai exagerat şi că nimic nu merită să te scoată din starea de echilibru după care tânjeşti cel mai mult.

  #4. Săgetător

  Răutatea ta este o acţiune plănuită cu minuţiozitate din timp. Îţi programezi răzbunările, iar dacă cineva vrea să scape "cu viaţă",e mai prudent să se dea în lături. Dar, pe cât de uşor te înfurii, pe atât de uşor uiţi totul şi o iei de la capăt. Doar că, la fel, trebuie să uite şi "victima".

  #3. Peşti

  Ocupi a treia poziţie în acest top. Eşti o persoană care poartă ranchiună şi poţi să te răzbuni chiar după mult timp de la eveniment. Le faci viaţa un infern celor care intervin în a ta. Cei din jur te pot "îmblânzi" doar dacă ştiu cum să-ţi vorbească.

  #2. Rac

  Eşti o persoană cu un simţ al umorului extraordinar, dar când el se transformă în....umor negru, fel se întâmplă şi cu gândurile şi acţiunile tale. Ai grijă să hărţuieşti persoana pe care o consideri vinovată şi să-i aminteşti mereu ce prejudiciu ţi-a adus.

  #1. Scorpion

  Eşti, prin excelenţă, cea mai agresivă şi răzbunătoare zodie. Eşti un maestru al răului, atunci când vine vorba să reclami ceva sau pe cineva. Nu ai limite şi obţii mereu câştig de cauză. Nu ai regrete nicio secundă, dar, totuşi, ştii să-ţi ceri iertare.

  Sursă foto: Starstock

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »