• DUMINICA, 26 NOIEMBRIE 2017

  Zodiacul Grecesc: Află ce ființă mitologică te reprezintă într-una dintre cele mai vechi civilizații

   La grecii antici, horoscopul începe din a 8-a zi a lunii ianuarie și includea doar 10 semne zodiacale.

  Horoscopul semnalează slăbiciunile nativilor, oferind totodată posibilitatea de a le îndrepta!

  CENTAUR: 8 ianuarie – 12 februarie


  Nativii născuți sub acest semn zodiacal trebuie s învețe să se controleze pentru că se lasă conduși de sentimente și nu de rațiune. Sunt firi impulsive și dacă se supără devin foarte zgomotoși pentru că nu se pot stăpâni.

  HARPIE: 13 februarie – 18 martie

  Acești nativi cred cu tărie în puterea karmei și sunt foarte fericiți dacă cineva care i-a rănit primesc pedeapsa bine meritată. Sunt ranchiunoși și țin ură pe persoanele care le greșesc, dar trebuie să aibă în vedere că această atitudine le otrăvește sufletul. Dacă ar învăța să zâmbească mai des, ar duce o viață minunată.

  PEGAS: 19 martie – 24 aprilie

  Acești nativi trebuie să se lupte cu propria gândire pentru că este una negativă și ar trebui să facă mai multe sacrificii pentru persoanele pe care le iubesc. Aceste persoane se pun pe primul loc, dar nu acceptă dac cineva îi pune pe ei pe locul doi.

  Vor afla în scurt timp că nu sunt de neînlocuit și vor suferi când cei din jurul lor îi vor părăsi. Indiferența li se va pedepsi prin singurătate dacă nu-și revizuiesc atitudinea.

  CERBER: 25 aprilie – 30 mai

  Nativii acestei zodii adoră diversitatea și nu suportă rutina. Acest lucru nu-i avantajează deloc într-o relație și nu vor să-ți ia nici un angajament serios. Multe persoane consideră că acești nativi sunt superficiali. Dacă se enervează, cel care i-a supărat va cunoaște flăcările Iadului.

  SATIR: 31 mai – 3 iulie

  Acești nativi sunt pasionali și vor tot timpul adrenalină. Au o atracție pentru tot ce este interzis, dar când lucrurile devin serioase pe plan sentimental se sperie de cele mai multe ori și aleg să pună capăt relației. Acești nativi ar trebui să nu mai intre în situații complicate și să se îndrăgostească mai întâi de sufletul unui om, apoi de trup.

  SIRENĂ: 4 iulie – 10 august

  Acești nativi ar trebui să fie mai sinceri și mai naturali pentru ajung să-i facă pe cei din jurul lor să sufere. Atrag persoanele în viața lor ca un magnet și odată ce cuceresc pe cineva, le place să se joace cu sufletele lor. Îi fac pe ceilalți să se îndrăgostească, apoi îi părăsește.

  GRIFON: 11 august – 15 septembrie

  Posesivitatea este cea mai evidentă trăsătură a acestor nativi. Sunt muncitori și ambițioși, de aceea reușesc întotdeauna să obțină ce și-au propus, iar când au obținut acel lucru nu îi mai da drumul. Totuși, le lipsește maleabilitatea și sunt rigizi.

  HIMERA: 16 septembrie – 22 octombrie

  Acești nativi au o fire schimbătoare și sunt asemenea unui cameleon. De cele mai multe ori, nici cei apropiați nu îi înțeleg pe acești nativi și nu se pot baza pe ei. Dacă se află într-o relație, acești nativi își surprind partenerul cu comportamentul lor schimbător de fiecare dată, și nu într-un mod plăcut.

  SFINX: 23 octombrie – 30 noiembrie

  Nativi născuți sub acest semn zodiacal pun prea mare preț pe lucrurile materiale și uită dese ori că adevărata comoară se află în sufletul nostru și asta ne aduce de fapt fericirea. Ar trebui să învețe să fie mai empatici și să se gândească mai mult la cei din jurul lor pentru că nu prea țin cont de ceilalți atunci când vor să-și atingă un țel.

  MINOTAUR: 1 decembrie – 7 ianuarie

  Atunci când au nevoie de ajutor, acești nativ apelează mereu la cei apropiați, însă când au și ei nevoie de cineva care să-i sprijine, ei nu sunt acolo niciodată. Se simt mai special decât ceilalți și nu acceptă când nu li se cuvine lor anumite lucruri. Vor să fie mereu în centrul atenției și să fie cei complimentați.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »