• LUNI, 14 AUGUST 2017

  SEZONUL 2 EPISODUL 1 | Acum ai pe tvhappy.ro cel mai nou sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”

   Sezonul 2 al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion, este, acum, și pe tvhappy. ro. Acesta continuă acțiunea primului sezon, după ce Victor (Vlad Gherman) se desparte de Miruna (Cristina Ciobănașu). În eisodul 1 din sezonul 2, apar două personaje noi, interpretate Doinița Oancea și Augustin Viziru. Doinița este Pamela, sora lui Victor, iar Augustin îl interpretează pe Doruleț, un bun prieten de-ai lui Victor.

  Ce se întâmplă în primul episod?

  Victor (Vlad Gherman), Radu (Rapha) și Doruleț (Augustin Viziru), Pamela (Doinița Oancea) și Ema (Tatiana Șelaru) merg pe pista de curse să simtă ”mirosul cauciucurilor încinse” și să calce pedeala de accelerație așa cum o fac adevărații piloți. Cum reacționează Victor? Își amintește de fosta lui iubită, care a murit într-un accident auto, pe când el era la volan. În plus, își acuză prietenii că nu le pasă de el și de suferința lui...

  Spiritele se calmează, iar băieții o pun de o cursă, sub privirile Emei și ale Pamelei. Firește, fetele nu au vrut să stea pe pistă, ci la masă, fâcându-și selfie-uri sub razele soarelui.

  Despre iubire și femei băieții, vorbesc la o o sticlă de suc Tymbark, căci nu se cade să bea alcool înainte să se urce la volan. Care sunt concluziile lor despre viață, femei, sentimente, aflați din clipul alăturat, primul episod din cele șase ale celui de-al doilea sezon din ”Când mama nu-i acasă”.

  Vezi, AICI, ce se întâmplă în episodul 2 din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasa”.


  Aici ai episodul 2 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 3 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 4 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 5 din sezonul 2 de iSerial. 

  Aici ai episodul 6 din sezonul 2 de iSerial.

  Toate cele șase episoade din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă” pot fi vizionate, de acum, și pe tvhappy.ro, cu sprijinul celor de la Tymbark România.
  iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost lansat, pe Happy Channel, în primăvara acestui an. Proiectul, ce portă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, reprezintă o premieră în televiziunea din România. Este primul serial filmat integral cu telefonul mobil. Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș, el fiind urmărit, doar pe canalul de YouTube Happy Channel de peste opt milioane de ori. Iar cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

  COMENTARII

  Ce se întâmplă cu Miruna și Victor? Povestea lor, începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, contină

  acum 8 zile

  Fanii iSerialului ”Cand mama nu-i acasa” au dorit sa afle ce se intampla cu preferatii lor, Miruna si Victor, in noul proiect ”O gramada de caramele”.

  Vlad explică de ce poartă verighetă. Fanii au observat bijuteria, vedeta Happy Channel le răspunde

  acum 10 zile

  Protagonistul seriei ”O gramada de caramele” da din ”casa”.

  Criss ne spune cum e să fii un cuplu și în viața reală cu iubitul din film

  acum 11 zile

  Criss și Vlad formeaza un cuplu nu doar pe micul ecran, ci si in viata de zi cu zi.

  Ce face Augustin Viziru când nu este la filmări? ”Nu am o viață tumultoasă”

  acum 11 zile

  Augustin Viziru a acordat un interviu emisiunii Happy Night, in care a vorbi despre cel mai nou proiect, ”O gramada de caramele”, dar si despre pasiunile sale.

  Ce fac Criss și Vlad în pauza de filmare? Uite cât de bine arată Criss într-o rochie sexi

  acum 12 zile

  Iata ce fac Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman in pauzele de filmare la ”O gramada de caramele”.

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro