• DUMINICA, 17 SEPTEMBRIE 2017

  Ce se întâmplă cu Miruna și Victor? Povestea lor, începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, contină

   Noul proiect ”O grămadă de caramele” continuă povestea începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Cei care au văzut episoadele din ”Când mama nu-i acasă” au fost curioși să afle dacă Miruna (Cristina Ciobăbașu) și Victor (Vlad Gherman) se vor împăca, dacă povestea lor merge mai departe și în noul proiect, lansat pe 17 septembrie la Antena 1,a cărui continuare se vede numai la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00.

  Răspunsurile legate de cuplul Miruna și Victor le-au primit chiar de la mama lui Victor, Geanina, interpretată de Ioana Ginghină. Într-o transmisiune live pe Facebook, actrița le-a dat fanilor câteva indicii referitoare la Miruna și Victor:

  Ca la orice tânăr de 20 de ani, sunt tot soiul de probleme în dragoste pe care le veți regăsi și în acest cuplu, Miruna și Victor. Probleme de care sunt sigură că ați auzit, poate că unii dintre voi le trăiți... Serialul nostru este cât se poate de reale, este insopirat din realitate, dar, are și tot felul de picanterii, ca oprice alt produs de ficțiune. Sunt tot soiul de probleme, pe care le veți regăsi la orice cuplu din viața reală.Iar Miruna și Victor sunt ca orice cuplu de îndrăgostiți, veți vedea dacă se împacă”.

  Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 275 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

  acum 292 zile

  Fani ai iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, postul Happy Channel v-a pregătit o surpriză pentru ultimele două zile din acest an. În weekendul 30-31 decembrie, aveți un adevărat maraton! Vor fi două zile în care puteți urmări cele 16 episoade din primul...

  Vlad Gherman anunță când va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”

  acum 334 zile

  Iata ce spune Vlad despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 8

  acum 336 zile

  Acum poți urmări și online episodul 8 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

  VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 7

  acum 337 zile

  Acum poți urmări și online episodul 7 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »