• DUMINICA, 17 SEPTEMBRIE 2017

  Ce se întâmplă cu Miruna și Victor? Povestea lor, începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, contină

   Noul proiect ”O grămadă de caramele” continuă povestea începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Cei care au văzut episoadele din ”Când mama nu-i acasă” au fost curioși să afle dacă Miruna (Cristina Ciobăbașu) și Victor (Vlad Gherman) se vor împăca, dacă povestea lor merge mai departe și în noul proiect, lansat pe 17 septembrie la Antena 1,a cărui continuare se vede numai la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00.

  Răspunsurile legate de cuplul Miruna și Victor le-au primit chiar de la mama lui Victor, Geanina, interpretată de Ioana Ginghină. Într-o transmisiune live pe Facebook, actrița le-a dat fanilor câteva indicii referitoare la Miruna și Victor:

  Ca la orice tânăr de 20 de ani, sunt tot soiul de probleme în dragoste pe care le veți regăsi și în acest cuplu, Miruna și Victor. Probleme de care sunt sigură că ați auzit, poate că unii dintre voi le trăiți... Serialul nostru este cât se poate de reale, este insopirat din realitate, dar, are și tot felul de picanterii, ca oprice alt produs de ficțiune. Sunt tot soiul de probleme, pe care le veți regăsi la orice cuplu din viața reală.Iar Miruna și Victor sunt ca orice cuplu de îndrăgostiți, veți vedea dacă se împacă”.

  Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Miruna este răpită, Pamela e de negăsit, iar Victor primește rezultatele testului de paternitate

  acum 4 zile

  Lucrurile se complica tot mai mult in serialul ”O gramada de caramele”.

  Andreea Ibacka a lămurit ”misterul”. De ce serialul difuzat de Happy Channel se numește ”O grămadă de caramele”

  acum 11 zile

  Actrita Andreea Ibacka este Paula Iepuras. In serialul ”O grămada de caramele”, difuzat de postul de televiziune Happy Channel.

  Andreea Ibacka face haz de necaz: ”Am luat o bușitură a-ntâia, dar a meritat!”

  acum 12 zile

  Andreea nu se supara cand cade, ba chiar e fericita ca i-a reusit... scena.

  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »