• JOI, 14 SEPTEMBRIE 2017

  Criss ne spune cum e să fii un cuplu și în viața reală cu iubitul din film

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt protagoniștii serialului ”Când mama nu-i acasă”. Povestea lor de iubire continuă și în ”O grămadă de caramele”. O poveste presărată cu scene romantice, cu certuri, despărțiri, conflicte. 

  Dar, totodată, Criss și Vlad formează un cuplu și în viața reală. Cum e să joace alături de iubitul ei, cât de greu le este să se certe în film, și cum se simt în postura de iubiți în film? Sunt întrebări la care chiar Criss a răspuns, într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”:

  E minunat, e mult mai ușor pentru noi doi să jucăm o poveste de dragoste pentru că ne iubim și în viața reală. Ne e foarte greu să jucăm scenele în care ne certăm, ne batem. Ne e foarte greu să ducem astfel de secvențe pentru că nu ne batem, noi nu țipăm unul la laltul. Dar, zic că totul e despre actorie”.

  Ce spune Vlad? Află din clipul alăturat.

  Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel. “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobil).

  COMENTARII

  Ce se întâmplă cu Miruna și Victor? Povestea lor, începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, contină

  acum 8 zile

  Fanii iSerialului ”Cand mama nu-i acasa” au dorit sa afle ce se intampla cu preferatii lor, Miruna si Victor, in noul proiect ”O gramada de caramele”.

  Vlad explică de ce poartă verighetă. Fanii au observat bijuteria, vedeta Happy Channel le răspunde

  acum 10 zile

  Protagonistul seriei ”O gramada de caramele” da din ”casa”.

  Ce face Augustin Viziru când nu este la filmări? ”Nu am o viață tumultoasă”

  acum 11 zile

  Augustin Viziru a acordat un interviu emisiunii Happy Night, in care a vorbi despre cel mai nou proiect, ”O gramada de caramele”, dar si despre pasiunile sale.

  Ce fac Criss și Vlad în pauza de filmare? Uite cât de bine arată Criss într-o rochie sexi

  acum 12 zile

  Iata ce fac Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman in pauzele de filmare la ”O gramada de caramele”.

  Augustin Viziru: ”Cel mai bine îmi stă să fiu rolul negativ”

  acum 12 zile

  Dupa sezonul 2 din iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”, Augustin revine la Happy Channel, din 18 septembrie, in ”O gramada de caramele”.

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro