• MARTI, 12 SEPTEMBRIE 2017

  Doinița Oancea, mărturisiri despre ținutele de ”pițipoancă” ale personajului ei din iSerial și din ”O gărmadă de caramele”

  Doinița Oancea s-a alăturat echipei de actori din primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil în al doilea sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, pe care îl puteți urmări integral aici. Ea o interpretează pe Pamela, sora lui Victor (Vlad Gherman). Pamela este o ”pițipoancă” veritabilă.

  Despre diferența dintre Doinița și personajul ei din iSerialul realizat de Ruxandra Ion, actrița a vorbit într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”, de la Happy Channel:

  E destul de greu să intru în pielea unui personaj în care nu mă regăsesc deloc. Dar, cred că asta este și provocarea: trebuie să fac în așa fel încât să îi dau viață așa cum trebuie. Iat ținutele <pițiponcești> ale Pamelei: sunt la un pol opus față de ce am jucat până acum”.

  Din această toamnă, Doinița Oancea a revenit pe micul ecran în serialul ”O gărmadă de caramele”, ce continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”.

  Din 16 octombrie, postul de televiziune Happy Channel difuzează ”Păcatul”, care este partea a doua a serialului ”O grămadă de caramele”. În fiecare luni și marți, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 157 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

  acum 174 zile

  Fani ai iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, postul Happy Channel v-a pregătit o surpriză pentru ultimele două zile din acest an. În weekendul 30-31 decembrie, aveți un adevărat maraton! Vor fi două zile în care puteți urmări cele 16 episoade din primul...

  Vlad Gherman anunță când va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”

  acum 216 zile

  Iata ce spune Vlad despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 8

  acum 218 zile

  Acum poți urmări și online episodul 8 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

  VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 7

  acum 219 zile

  Acum poți urmări și online episodul 7 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »