• LUNI, 28 AUGUST 2017

  Reacția lui Criss după ce Vlad și-a petrecut seara și a dormit lângă altă femeie! ”Nu pot să iert că ... ”

  Carul Mare, Carul Mic și toate celelalte observații astronomice ale lui Victor (Vlad Gherman) n-au avut efect asupra Monei, blonda pe care a cunoscut-o la sala de fitness și alături de care a petrecut o zi întreagă până seara târziu.

  De altfel, așezați pe păturică sub puzderia de stele, acesta a adormit, pătruns de imensitatea cerului și .... de replicile ”geniale” ale Monei lui.

  Să fi fost o secundă, minute sau ore, cât el a ațipit - cert e că în tot acest timp Miruna îi apare în vis ca o nălucă. Acolo cei doi se întâlnesc și își vorbesc. De data aceasta, ea îi reproșează. El primește spășit criticile. 

  Victor, ar fi bine să începi să fii bărbat și să te porți ca atare, fără să mai ai impresia că dacă te iubesc nu voi putea niciodată să plec, să te uit, să fiu cu altcineva. Ar trebui să-ți dai seama cine sunt eu și să te întrebi dacă mi-ai dat tot ce meritam, să te întrebi dacă m-ai iubit așa cum te-am iubit eu pe tine.

  Puteam să-ți iert orice, dar nu pot să iert că tu ... (....) ... ” CONTINUAREA, mai jos, în episodul 3 din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”. 


  Aici ai episodul 1 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 2 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 3 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 4 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 5 din sezonul 2 de iSerial. 

  Aici ai episodul 6 din sezonul 2 de iSerial.

  Toate cele șase episoade din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă” pot fi vizionate, de acum, și pe tvhappy.ro, cu sprijinul celor de la Tymbark România.
  iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost lansat, pe Happy Channel, în primăvara acestui an. Proiectul, ce portă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, reprezintă o premieră în televiziunea din România. Este primul serial filmat integral cu telefonul mobil. Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș, el fiind urmărit, doar pe canalul de YouTube Happy Channel de peste opt milioane de ori. Iar cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

  COMENTARII

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 186 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

  acum 203 zile

  Fani ai iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, postul Happy Channel v-a pregătit o surpriză pentru ultimele două zile din acest an. În weekendul 30-31 decembrie, aveți un adevărat maraton! Vor fi două zile în care puteți urmări cele 16 episoade din primul...

  Vlad Gherman anunță când va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”

  acum 245 zile

  Iata ce spune Vlad despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 8

  acum 247 zile

  Acum poți urmări și online episodul 8 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

  VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 7

  acum 248 zile

  Acum poți urmări și online episodul 7 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »