• LUNI, 28 AUGUST 2017

  Reacția lui Criss după ce Vlad și-a petrecut seara și a dormit lângă altă femeie! ”Nu pot să iert că ... ”

  Carul Mare, Carul Mic și toate celelalte observații astronomice ale lui Victor (Vlad Gherman) n-au avut efect asupra Monei, blonda pe care a cunoscut-o la sala de fitness și alături de care a petrecut o zi întreagă până seara târziu.

  De altfel, așezați pe păturică sub puzderia de stele, acesta a adormit, pătruns de imensitatea cerului și .... de replicile ”geniale” ale Monei lui.

  Să fi fost o secundă, minute sau ore, cât el a ațipit - cert e că în tot acest timp Miruna îi apare în vis ca o nălucă. Acolo cei doi se întâlnesc și își vorbesc. De data aceasta, ea îi reproșează. El primește spășit criticile. 

  Victor, ar fi bine să începi să fii bărbat și să te porți ca atare, fără să mai ai impresia că dacă te iubesc nu voi putea niciodată să plec, să te uit, să fiu cu altcineva. Ar trebui să-ți dai seama cine sunt eu și să te întrebi dacă mi-ai dat tot ce meritam, să te întrebi dacă m-ai iubit așa cum te-am iubit eu pe tine.

  Puteam să-ți iert orice, dar nu pot să iert că tu ... (....) ... ” CONTINUAREA, mai jos, în episodul 3 din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”. 


  Aici ai episodul 1 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 2 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 3 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 4 din sezonul 2 de iSerial.

  Aici ai episodul 5 din sezonul 2 de iSerial. 

  Aici ai episodul 6 din sezonul 2 de iSerial.

  Toate cele șase episoade din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă” pot fi vizionate, de acum, și pe tvhappy.ro, cu sprijinul celor de la Tymbark România.
  iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost lansat, pe Happy Channel, în primăvara acestui an. Proiectul, ce portă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, reprezintă o premieră în televiziunea din România. Este primul serial filmat integral cu telefonul mobil. Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș, el fiind urmărit, doar pe canalul de YouTube Happy Channel de peste opt milioane de ori. Iar cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

  COMENTARII

  Ce se întâmplă cu Miruna și Victor? Povestea lor, începută în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, contină

  acum 9 zile

  Fanii iSerialului ”Cand mama nu-i acasa” au dorit sa afle ce se intampla cu preferatii lor, Miruna si Victor, in noul proiect ”O gramada de caramele”.

  Vlad explică de ce poartă verighetă. Fanii au observat bijuteria, vedeta Happy Channel le răspunde

  acum 11 zile

  Protagonistul seriei ”O gramada de caramele” da din ”casa”.

  Criss ne spune cum e să fii un cuplu și în viața reală cu iubitul din film

  acum 12 zile

  Criss și Vlad formeaza un cuplu nu doar pe micul ecran, ci si in viata de zi cu zi.

  Ce face Augustin Viziru când nu este la filmări? ”Nu am o viață tumultoasă”

  acum 12 zile

  Augustin Viziru a acordat un interviu emisiunii Happy Night, in care a vorbi despre cel mai nou proiect, ”O gramada de caramele”, dar si despre pasiunile sale.

  Ce fac Criss și Vlad în pauza de filmare? Uite cât de bine arată Criss într-o rochie sexi

  acum 13 zile

  Iata ce fac Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman in pauzele de filmare la ”O gramada de caramele”.

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro