• JOI, 18 MAI 2017

  Abia acum a spus! Ce face Andrei Aradits de fiecare dată înainte de filmările la "Te cunosc de undeva"! Ţi l-ai fi imaginat aşa?

  Este unul dintre cei mai temuţi juraţi de la "Te cunosc de undeva", dar şi cel mai simpatic. 

  Andrei Aradits ştie cum să jongleze cu fiecare aspect al personalităţii sale, în funcţie de situaţie. Dacă pentru concurenţi, prestaţia pe scena "Te cunosc de undeva" este, de cele mai multe ori, un factor de stres, oare cum decurg lucrurile din prisma exigentului jurat?! 

  Iată cum se desfăşoaară filmare emisiunii pentru Andrei Aradits! Vei fi surprins să îl descoperi din alte perspective.

  "Întotdeauna, primul lucru pe care-l fac este să-mi iau o cafea - cu zahăr, niciodată cu lapte -, apoi trec pe la machiaj și încerc să mă bag în seamă cu concurenții. Fac tot posibilul să-i binedispun pe cei care sunt crispați, să le aduc aminte ce le-am spus la antrenamente despre personajele pe care le au de imitat. În concluzie, încerc să binedispun lumea. 

  Nu mănânc niciodată la filmări și asta pentru că după ce mănânc mă ia somnul. Și nu mi-aș dori să dorm acolo. Foamea și cafeaua mă țin treaz, mă țin în priză. Uneori, când mă răzbește foamea, mănânc câțiva biscuiți de la masa juriului. Alte obiceiuri: îmi încarc tutunul în țigara electronică pe care o iau cu mine, pe scenă; o dată așezat pe scaun, îmi verific pixul, să fiu sigur că are pasta, îmi pun telefonul pe silent.

  Apoi, pe o foaie albă, trag o linie la mijloc. Asta pentru că, după ce cântă concurenții, le plasez numele deasupra sau dedesubtul liniei, în funcție de cât de mult mi-au plăcut. Asta mă ajută mult la jurizare. Apoi, până începe show-ul, îmi place să mă uit spre public, să studiez fețele oamenilor și să încerc să-mi imaginez cum arăta fiecare, cu mulți ani în urmă.

  Îmi mai place să le zâmbesc oamenilor din public și să-i binedispun, pentru că e nevoie, uneori, de entuziasmul lor. În timpul show-ului, îmi place să studiez concurenții la canapea, să văd ce reacții și ce comportament au, dacă par sau nu mulțumiți de ceea ce au făcut pe scenă", a declarat Andrei Aradits.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »