• JOI, 14 IANUARIE 2016

  Fă-ți TESTUL! Alege o piatră și descoperă ce spune despre tine!

   Fără să vă gândiți prea mult, încercați să alegeți una dintre pietrele de mai sus. Iată ce reprezintă alegerea dumneavoastră:

  Piatra 1 - Opalitul. Vă doriți libertate, evadare din tumultul vieții. Simțiți nevoia de deconectare și vă găsiți liniștea acolo unde simțurile și gândurile pot conduce.

  Piatra 2 - Malachitul. Aceasta reprezintă schimbările de orizont din viața dumneavoastră. Multe schimbări vor apărea și în viața amoroasă, fiind momentul perfect pentru a regândi alegerile făcute.

  Piatra 3 - Piatra soarelui. Dacă vă simțiți atrase de ea, sunteți o persoană optimistă. Viitorul vă surâde. Asigurați-vă că petreceți suficient timp în aer liber pentru a vă încărca de energie.

  Piatra 4 - Piatra obsidian mahon. Subconștientul vă dictează să renunțați la vechile obiceiuri și rutină, creându-vă o viață nouă. Amitiți-vă cât sunteți de norocoasă, fără să lăsați gelozia să pătrundă în minte.

  Piatra 5 - Piatra howlite. Dacă această piatră v-a atras, păstrați-vă mintea deschisă pentru mesaje de dincolo. Asigurați-vă că păstrați un jurnal de vis și fiți atente la viziuni.

  Piatra 6 - Jaspul dalmațian. Sunteți o persoană iubitoare și drăguță, care simte nevoia să fie activă. Căutați aventura și noile prietenii. Distrați-vă!

  COMENTARII

  SUPER FEMEI! Ele sunt ZODIILE cu care nu-ți merge așa ușor. Au o inteligență ieșită din comun

  acum 2 ore

  Dintre toate nativele zodiacului, ele reușesc să iasă în față atunci când vine vorba de inteligență și istețime. Lor le merge mintea brici și nu reușești deloc să le păcălești. Cu ele, chiar că nu e de joacă!

  Gata! Adelina Pestriţu A PLECAT de acasă. Speak, lăsat cu buza umflată

  acum 4 ore

  In loc de nunta despre care au tot vorbit, Adelina Pestritu si Speak si-au luat adio! Povestea lor de iubire s-a terminat.

  Doamnelor, iată-i pe CEI MAI FRUMOȘI BĂRBAȚI din lume!

  acum 4 ore

  Sunt frumosi, celebri si bogati. Doamnelor, priviti-i cu atentie, caci ei sunt cei mai frumosi barbati din lume!

  Ce FRUMOASĂ s-a făcut fiica lui CRBL! Însă, fanii l-au APOSTROFAT pentru o fotografie cu Alesia

  acum 5 ore

  Eduard Andreianu, CRBL pe numele lui de scena, este mandru tare de fiica lui, Alesia. Fanii cantaretului l-au tras de ureche dupa ce acesta a publicat o fotografie cu pustoaica lui.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Observator.TV


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro