• MIERCURI, 17 MAI 2017

  Blanket, fiul minor al lui Michael Jackson, prima apariţie în public după moartea tatălui. Băiatul trăia singur şi retras, şi toţi erau îngrijoraţi

   elciudadano.cl

  Au trecut opt ani de când lumea întreagă şi-a luat bun-rămas de la regele pop, Michael Jackson, eveniment la care au asistat figuri importante din toate domeniile, însă imaginea celor trei copiii ai săi este singura care a rămas în memoria colectivă.

  De atunci, fanii artistului au asistat la transformarea lui Paris din adolescentă în femeie, Prince- la fel, a devenit o figură publică, dar nimeni nu l-a mai văzut pe fiul cel mic, Blanket. 

  După mulţi ani în care nu a mai apărut în public, Paris a scos la iveală o imagine în care se afla şi Blanket, alături de un grup de prieteni. Este îmbrăcat în negru, a mai crescut, dar şi-a menţinut părul lung. 

  Băiatul trăieşte singur într-una din vilele bunicii sale, Katherine, şi nu îi place viaţa de.... "vedetă". Acesta este, totuşi, sub îngrijirea unei persoane de încredere, desemnată de însuşi Michael Jackson să se ocupe de el.

  Potrivit presei de peste Ocean, Blanket este strălucit la învăţătură.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »