• MIERCURI, 17 MAI 2017

  Blanket, fiul minor al lui Michael Jackson, prima apariţie în public după moartea tatălui. Băiatul trăia singur şi retras, şi toţi erau îngrijoraţi

   elciudadano.cl

  Au trecut opt ani de când lumea întreagă şi-a luat bun-rămas de la regele pop, Michael Jackson, eveniment la care au asistat figuri importante din toate domeniile, însă imaginea celor trei copiii ai săi este singura care a rămas în memoria colectivă.

  De atunci, fanii artistului au asistat la transformarea lui Paris din adolescentă în femeie, Prince- la fel, a devenit o figură publică, dar nimeni nu l-a mai văzut pe fiul cel mic, Blanket. 

  După mulţi ani în care nu a mai apărut în public, Paris a scos la iveală o imagine în care se afla şi Blanket, alături de un grup de prieteni. Este îmbrăcat în negru, a mai crescut, dar şi-a menţinut părul lung. 

  Băiatul trăieşte singur într-una din vilele bunicii sale, Katherine, şi nu îi place viaţa de.... "vedetă". Acesta este, totuşi, sub îngrijirea unei persoane de încredere, desemnată de însuşi Michael Jackson să se ocupe de el.

  Potrivit presei de peste Ocean, Blanket este strălucit la învăţătură.

  COMENTARII

  Cătălin Botezatu poartă un tricou cu o... icoană pe post de imprimeu

  acum 9 ore

  Designerul Catalin Botezatu a surprins cu tricoul sau... biblic.

  Reacție FABULOASĂ a sorei Deliei când i s-a spus că trebuia să-și calce soțul pe picior în timpul cununiei religioase

  acum 10 ore

  Oana, sora Deliei, s-a cununat religios. Insa, in timpul cermoniei, a uitat sa respecte un ritual.

  Ce spune Mihai Bendeac despre nunta surorii Deliei. ASTA e cea mai tare urare: "Casă de piatră, Oana! Pe două niveluri..."

  acum 1 zile

  Juratul iUmor si Oana Matache au fost cavaler si domnisoara de onoare la nunta Deliei. Mesajul pe care i-l transmite acum Bendeac Oanei este super tare!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro