• LUNI, 11 IANUARIE 2016

  Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

  Conform celui mai recent sondaj Gallup, realizat în 143 de state, cei mai fericiți oameni din lume trăiesc în Paraguay.

  Pentru realizarea clasamentului au fost chestionate aproximativ 1.000 de persoane din fiecare țară și întrebate cum s-au simțit în ziua precedentă, dacă au râs sau au zâmbit, daca s-au simțit odihniți și dacă au fost tratate cu respect.

  România se află pe locul 110 din 143 de state în ceea ce privește gradul de fericire resimțit de fiecare dintre noi. Însă asta nu e totul: mai fericiți decât românii sunt irakienii, dar și locuitorii unor state ca Burundi, Uganda, Angola, Zimbabwe sau Mongolia.

  Românii sunt nefericiți. De aceea, fiecare femeie din România trebuie să-și promită, ei însăși, că va face, în 2016, trei lucruri esențiale care o vor determina să se simtă mult mai fericită decât în 2015:

  1. Să lupte în fiecare zi pentru a-și satisface toate dorințele
  Ne-am obișnuit să ne abținem de la o mulțime de lucruri care ne-ar face fericite și să dăm dovadă de un exces de precauție, chiar și atunci când ne permitem să ne relaxăm. Fiecare femeie are câteva capricii pe care e bine să și le satisfacă. Iar atunci când banii devin o problemă, găsirea unor soluții concrete este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Uneori, fericirea constă în deținerea unui card de cumpărături, care oferă o serie întreagă de beneficii persoanelor pasionate de shopping sau de călătorii, după cum vedem la bancatransilvania.ro.

  2. Să petreacă mai mult timp cu prietenii
  Dacă ne vom înconjura de prieteni cât mai des cu putință, ne vom umple de energie și vom evita sentimentul de singurătate care ne deprimă deseori. Prietenii sunt acele persoane care ne pot fi alături atunci când ne este greu și care ne fac să uităm de problemele de zi cu zi.

  3. Să învețe să ofere
  Atunci când ajutăm o persoană sau îi dăruim un anumit lucru pentru a o face fericită, ne simțim utili, iar stima noastră de sine crește simțitor. Altruismul este, totuși, o formă de egoism. Însă nu este nimic rău în asta. Dacă ajuți pe cineva pentru binele lui sau ești conștientă că o faci pentru a te simți și tu bine, rezultatul este același: cineva va zâmbi datorită ție. Învață să oferi ceva unei persoane dragi în fiecare zi.

  4. Să se odihnească mai mult
  Știința ne ajută să înțelegem că vom fi mai puțin stresate, mai sănătoase și mult mai fericite în 2016 dacă vom dormi mai mult și nu vom mai renunța la odihnă de dragul carierei. Încearcă să dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte, iar rezultatele te vor uimi.

  Foto: Creative Commons

  COMENTARII

  5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

  acum 6 zile

  Acest articol vestimentar elementar îți poate transforma orice outfit într-unul surprinzător.

  Ce trebuie să pui în cafea ca să devii o MAŞINĂ de facut AMOR zi de zi!

  acum 14 zile

  . Iată cum se prepară cafeaua care crește apetitul sexual.

  7 Motive pentru care bărbații preferă femeile plinuțe în pat!

  acum 15 zile

    Credeați că bărbații preferă femeile slabe? Nicidecum. În ciuda tuturor eforturilor de a arăta ca trase prin inel, ei bine, pentru aceste femei, avem un mit de dărâmat. Cei mai mulți bărbați preferă femeile cu forme în locul celor extrem de slabe....

  2018, anul gadgeturilor la feminin. Ce accesorii vei avea pe lista de dorințe anul ăsta

  acum 20 zile

  Am făcut o lista cu cateva dispozitive care ne-au atras atentia si pe care ni le dorim anul acesta.

  Top 10 Cele mai funny actrițe din ultimii 10 ani. Protagonista serialului ”MOM” este una dintre ele

  acum 28 zile

  Au vazut, au ras si au notat. Editorii IMDB au facut topul celor mai amuzante actrite de televiziune din ultimii 10 ani . Data viitoare cand vreti sa vedeti o comedie buna, uitati-va mai intai la distributie si fiti atente sa contina macar unul din numele urmatoare: 1. Melissa McCarthy...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »