• LUNI, 11 IANUARIE 2016

  Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

  Conform celui mai recent sondaj Gallup, realizat în 143 de state, cei mai fericiți oameni din lume trăiesc în Paraguay.

  Pentru realizarea clasamentului au fost chestionate aproximativ 1.000 de persoane din fiecare țară și întrebate cum s-au simțit în ziua precedentă, dacă au râs sau au zâmbit, daca s-au simțit odihniți și dacă au fost tratate cu respect.

  România se află pe locul 110 din 143 de state în ceea ce privește gradul de fericire resimțit de fiecare dintre noi. Însă asta nu e totul: mai fericiți decât românii sunt irakienii, dar și locuitorii unor state ca Burundi, Uganda, Angola, Zimbabwe sau Mongolia.

  Românii sunt nefericiți. De aceea, fiecare femeie din România trebuie să-și promită, ei însăși, că va face, în 2016, trei lucruri esențiale care o vor determina să se simtă mult mai fericită decât în 2015:

  1. Să lupte în fiecare zi pentru a-și satisface toate dorințele
  Ne-am obișnuit să ne abținem de la o mulțime de lucruri care ne-ar face fericite și să dăm dovadă de un exces de precauție, chiar și atunci când ne permitem să ne relaxăm. Fiecare femeie are câteva capricii pe care e bine să și le satisfacă. Iar atunci când banii devin o problemă, găsirea unor soluții concrete este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Uneori, fericirea constă în deținerea unui card de cumpărături, care oferă o serie întreagă de beneficii persoanelor pasionate de shopping sau de călătorii, după cum vedem la bancatransilvania.ro.

  2. Să petreacă mai mult timp cu prietenii
  Dacă ne vom înconjura de prieteni cât mai des cu putință, ne vom umple de energie și vom evita sentimentul de singurătate care ne deprimă deseori. Prietenii sunt acele persoane care ne pot fi alături atunci când ne este greu și care ne fac să uităm de problemele de zi cu zi.

  3. Să învețe să ofere
  Atunci când ajutăm o persoană sau îi dăruim un anumit lucru pentru a o face fericită, ne simțim utili, iar stima noastră de sine crește simțitor. Altruismul este, totuși, o formă de egoism. Însă nu este nimic rău în asta. Dacă ajuți pe cineva pentru binele lui sau ești conștientă că o faci pentru a te simți și tu bine, rezultatul este același: cineva va zâmbi datorită ție. Învață să oferi ceva unei persoane dragi în fiecare zi.

  4. Să se odihnească mai mult
  Știința ne ajută să înțelegem că vom fi mai puțin stresate, mai sănătoase și mult mai fericite în 2016 dacă vom dormi mai mult și nu vom mai renunța la odihnă de dragul carierei. Încearcă să dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte, iar rezultatele te vor uimi.

  Foto: Creative Commons

  COMENTARII

  LA MULȚI ANI, DANI OȚIL! De ziua lui, și-a luat… ”o oră”

  acum 1 ore

  Dani Otil, implineste, astazi, 36 de ani. Prezentatorul de la ”Neatza cu Razvan si Dani” si-a facut cadou… o ora in avans.

  Răzvan Simion și Lidia Buble, PRIMUL pictorial ÎMPREUNĂ

  acum 3 ore

  Razvan Simion si Lidia Buble vorbesc, pentru prima oara, despre iubirea lor. Cei doi sunt si protagonistii unui pictorial realizat pentru revista Unica.

  Connect-R nu glumește când DĂ CU PUMNUL!

  acum 3 ore

  Cantaretul Connect-R este pus pe dat pumni... in sacul de antrenament. Cantaretul vrea sa isi intre in forma dupa vacanta de vara.

  HOROSCOP 24 august: Zi cu vești bune pentru Fecioară!

  acum 5 ore

  Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru 24 august, scoțând în evidență principalele previziuni ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro