• LUNI, 11 IANUARIE 2016

  Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

  Conform celui mai recent sondaj Gallup, realizat în 143 de state, cei mai fericiți oameni din lume trăiesc în Paraguay.

  Pentru realizarea clasamentului au fost chestionate aproximativ 1.000 de persoane din fiecare țară și întrebate cum s-au simțit în ziua precedentă, dacă au râs sau au zâmbit, daca s-au simțit odihniți și dacă au fost tratate cu respect.

  România se află pe locul 110 din 143 de state în ceea ce privește gradul de fericire resimțit de fiecare dintre noi. Însă asta nu e totul: mai fericiți decât românii sunt irakienii, dar și locuitorii unor state ca Burundi, Uganda, Angola, Zimbabwe sau Mongolia.

  Românii sunt nefericiți. De aceea, fiecare femeie din România trebuie să-și promită, ei însăși, că va face, în 2016, trei lucruri esențiale care o vor determina să se simtă mult mai fericită decât în 2015:

  1. Să lupte în fiecare zi pentru a-și satisface toate dorințele
  Ne-am obișnuit să ne abținem de la o mulțime de lucruri care ne-ar face fericite și să dăm dovadă de un exces de precauție, chiar și atunci când ne permitem să ne relaxăm. Fiecare femeie are câteva capricii pe care e bine să și le satisfacă. Iar atunci când banii devin o problemă, găsirea unor soluții concrete este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Uneori, fericirea constă în deținerea unui card de cumpărături, care oferă o serie întreagă de beneficii persoanelor pasionate de shopping sau de călătorii, după cum vedem la bancatransilvania.ro.

  2. Să petreacă mai mult timp cu prietenii
  Dacă ne vom înconjura de prieteni cât mai des cu putință, ne vom umple de energie și vom evita sentimentul de singurătate care ne deprimă deseori. Prietenii sunt acele persoane care ne pot fi alături atunci când ne este greu și care ne fac să uităm de problemele de zi cu zi.

  3. Să învețe să ofere
  Atunci când ajutăm o persoană sau îi dăruim un anumit lucru pentru a o face fericită, ne simțim utili, iar stima noastră de sine crește simțitor. Altruismul este, totuși, o formă de egoism. Însă nu este nimic rău în asta. Dacă ajuți pe cineva pentru binele lui sau ești conștientă că o faci pentru a te simți și tu bine, rezultatul este același: cineva va zâmbi datorită ție. Învață să oferi ceva unei persoane dragi în fiecare zi.

  4. Să se odihnească mai mult
  Știința ne ajută să înțelegem că vom fi mai puțin stresate, mai sănătoase și mult mai fericite în 2016 dacă vom dormi mai mult și nu vom mai renunța la odihnă de dragul carierei. Încearcă să dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte, iar rezultatele te vor uimi.

  Foto: Creative Commons

  COMENTARII

  5 situații pe care o femeie le va gestiona mult mai bine decât un bărbat

  acum 17 ore

  Studiile științifice arată că femeile sunt mult mai echilibrate decât bărbații.

  Rochii in tendinte pentru vara anului 2018

  acum 3 zile

  Prezentarile de moda de la cele mai recunoscute case de moda, precum Christian Dior, Elie Saab, Adam Selman ,Dolce & Gabbana, Emanuel Ungaro, Versace si altele, aduc in prim plan rochii colorate, viu stralucitoare cu paiete, volane si imprimeuri florale.

  5 modele de incaltari pe care este musai sa le ai in bagajul tau de vara asta

  acum 3 zile

  Am intocmit un top 5 al incaltarilor pe care ar trebui sa le adaugi in bagajul tau de vacanta.

  3 item-uri vestimentare cu care nu poti daca gres daca stii sa le accesorizezi corect

  acum 10 zile

  Atunci cand vorbim despre piesele vestimentare vedeta din garderoba unei femei, putem vorbi sau mai corect zis, putem, intocmi cu siguranta despre un top in care se vor regasi diferite elemente, in functie de: gust, versatilitate, lejeritate, eleganta, si de ce nu, chiar momentul sau ocazia utilizarii.

  Ce purtăm în această vară: 5 idei răcoritoare

  acum 16 zile

  Ținutele verii 2018 sunt simple, colorate și răcoroase.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »