• JOI, 18 MAI 2017

  Cel mai gras bărbat din lume - 600 de KG - a fost externat din spital! Cât cântăreşte acum şi care este cel mai mare vis

   EFE

   Cel mai gras bărbat din lume, mexicanul Juan Pedro Franco, a fost externat din spital. Starea sa de spirit este extraordinară şi chiar a declarat: "Sunt Bucuros și motivat să mă întorc acasă". 

  Bărbatul a fost supus la o intrevenţie de micşorare a stomacului şi cântăreşte acum 420 de kilograme şi va fi în continuare supravegheat de nutriţionişti şi psihologi. 

  Franco urmează un regim de mâncare pasată, pe care o asimilează în mod adecvat, pe lângă ingerarea de suplimente alimentare și multivitamine.

  Peste şase luni, tânărul de 32 de ani va suferi o altă operaţie, în urma căreia i se va instala laparoscopic un bypass gastric, care îi va permite să soluționeze definitiv problema obezității sale extreme.

  Bypassul îl va ajuta să mai piardă din greutate, însă va avea nevoie de cel puțin 18 luni pentru a se da jos din pat și a putea merge din cauza ulcerațiilor și linfedemelor prezente la picioare.

  De altfel, tânărul care s-a şi logodit de curând, visează şa ziua în care va putea merge din nou. 

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »