• VINERI, 22 IANUARIE 2016

  Cel mai tânăr TRANSEXUAL din lume are doar 5 ANI! Părinții i-au permis să își facă schimbare de sex: "Dumnezeu a făcut o greșeală"

  Faceți cunoștință cu Jacob Lemay, un băiețel în vârstă de cinci ani din SUA, care trăiește fericit alături de părinți și de cele două surori ale sale. Înainte, însă, în familie existau trei fetițe, până când una dintre ele a decis că vrea să fie băiat.

  Astfel, Mia a devenit Jacob în urmă cu un an.

  Jacob, pe atunci Mia, se simțea prizonieră în corpul pe care îl ura încă de la vârsta de doi ani, spunându-le tuturor cunoscuților că este băiat.

  "De ce m-a lăsat Dumnezeu așa?", se întreba fetița care își dorea să fie un băiețel pe nume Jacob. Și exact asta s-a întâmplat!

  Convinși că Dumnezeu a făcut o eroare, părinții fetiței i-au permis acesteia să își facă schimbare de sex, cu ajutorul unui tratament hormonal, în urmă cu un an. De asemenea, pentru a-l scuti de reacțiile colegilor de clasă, părinții și-au mutat copilul transexual la o altă școală.

  Acum Jacob este un băiețel fericit și mulțumit cu corpul său!

  COMENTARII

  Reacția Angelinei Jolie când legendara sa rivală, Jennifer Aniston, a urcat pe scena Globurilor de Aur: umilire pură!

  acum 10 zile

  Scena a fost pe buzele tuturor și a făcut deliciul cârcotașilor din Cetatea Filmului.

  S-a trezit pe masa de autopsie, după ce trei medici îl declaraseră ”mort”! Povestea dețintului ”salvat de un sforăit” a făcut înconjurul lumii

  acum 11 zile

   Un deținut în vârstă de 29 de ani s-a trezit chiar pe masa de autopsie, după ce cu doar câteva ore înainte fusese declarat mort de către trei doctori. Gonzalo Montoya , un hoț care își efectua pedeapsa într-o închisoare din nord-vestul...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »