• VINERI, 22 IANUARIE 2016

  Cel mai tânăr TRANSEXUAL din lume are doar 5 ANI! Părinții i-au permis să își facă schimbare de sex: "Dumnezeu a făcut o greșeală"

  Faceți cunoștință cu Jacob Lemay, un băiețel în vârstă de cinci ani din SUA, care trăiește fericit alături de părinți și de cele două surori ale sale. Înainte, însă, în familie existau trei fetițe, până când una dintre ele a decis că vrea să fie băiat.

  Astfel, Mia a devenit Jacob în urmă cu un an.

  Jacob, pe atunci Mia, se simțea prizonieră în corpul pe care îl ura încă de la vârsta de doi ani, spunându-le tuturor cunoscuților că este băiat.

  "De ce m-a lăsat Dumnezeu așa?", se întreba fetița care își dorea să fie un băiețel pe nume Jacob. Și exact asta s-a întâmplat!

  Convinși că Dumnezeu a făcut o eroare, părinții fetiței i-au permis acesteia să își facă schimbare de sex, cu ajutorul unui tratament hormonal, în urmă cu un an. De asemenea, pentru a-l scuti de reacțiile colegilor de clasă, părinții și-au mutat copilul transexual la o altă școală.

  Acum Jacob este un băiețel fericit și mulțumit cu corpul său!

  COMENTARII

  Adelina Pestrițu, imaginea fierbinte a verii! ”Cine îmi prepară și mie un cocktail?”

  acum 8 ore

   Adelina Pestrițu le-a aprins imaginația internauților. Pătrunsă de canicula izbitoare, nici măcar apa din piscină n-a răcorit-o! Bruneta a pozat în costum de baie lăsând la vedere tatuajele. ”Cine îmi prepară și mie un cocktail? ”, a...

  Viorel de la 3 Sud Est s-a însurat şi va fi tătic! Soţia artistului este însărcinată şi va naşte curând!

  acum 9 ore

  După o despărțirea tumultoasă de Natalia, femeia alături de care a petrecut opt ani din viață, Viorel de la 3 S-E este în culmea fericirii! S-a căsătorit în mare secret cu Georgiana, femeia care îl va face tată cât de curând! Soția sa este...

  I se spune ”Nebuna” pentru că a renunțat la confort și trăiește într-o colibă din pădure! Vei fi uluit să vezi cum arată înăuntru!

  acum 10 ore

  Povestea uluitoare a femeii care a renuntat la tot pentru a trai in comuniune cu Natura!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro