• VINERI, 17 MARTIE 2017

  După patru luni de la externare, Selena Gomez povesteşte tot calvarul! Cum a reacţionat când a fost declarată "Regina Instagramului"

  De când s-a întors de la clinica de reabilitare, Selena Gomez a vorbit foarte puţin despre senzaţiile care au determinat-o să se înterneze, dar şi tot ce a trăit apoi, departe de fani, de concerte, de tehnologie. Mai mult, aceasta a povestit pentru prima dată ce a simţit când a fost desemnată "Regina Instagram-ului".

  "Când am devenit cea mai urmărită persoană de pe Instagram, am început să mă panichez. Devenise ceva extrem de solicitant pentru mine. Eram pur şi simplu obsedată, mă culcam şi mă trezeam cu Instagram-ul în minte şi interpretam lucruri care nu erau. Mă gândeam la lucruri care nu trebuiau, iar la final, mă simţeam ca naiba!", a declarat artista pentru revista Vogue.

  Acum, asistenta ei este cea care postează pentru ea pe reţelele de socializare.

  De asemenea, bruneta a explicat clar de a ajuns la clinica de reabilitare: "Turneele sunt foarte solitare pentru mine. Stima de sine îmi era scăzută, eram foarte deprimată, anxioasă. Începusem să am atacuri de panică chiar înainte de a urca pe scenă sau când ieşeam. De fapt, simţeam că nu sunt suficient de bună, de capabilă. Simţeam că nu le ofer suficient fanilor şi că ei văd asta, dar era doar în mintea mea", a mai povestit Selena Gomez.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »