• MIERCURI, 19 APRILIE 2017

  Elena Gheorghe a dat vestea cea mare: ”Suntem foarte fericiți, mai ales fiul meu: o să mărim familia!”. Iată PRIMA poză cu BURTICA de GRAVIDĂ

  Dorința cea mai mare a fiului Elenei Gheorghe s-a împlinit. Micuțul Nicolas va avea un frățior sau o surioară. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru tvhappy.ro, artista povestea că micuțul Nicholas îi cerea mereu să îi facă frați sau surori, ca să aibă cu cine să se joace. Ei bine, iată, acum dorinţa lui este pe cale să devină realitate.

  Miercuri, Elena Gheorghe a anunțat că este gravidă pe rețelele de socializare, unde a publicat prima ei poză cu burtica de gravidă.

  ”Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu și...burtica”, a scris Elena pe Facebook.

  Elena l-a adus pe lume pe Nicholas în decembrie 2011 și încă de pe atunci spunea că își mai dorește copii. Ei bine, iată, dorința i s-a împlinit abia acum. În clipul de mai jos, Elena vorbește despre noul său single, dar și despre cum a primit familia ei vestea că artista este însărcinată.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »