• SAMBATA, 12 AUGUST 2017

  „Insula iubirii” se apropie de final duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1. Ce cupluri se despart definitiv și cine rămâne împreună

  Mâine, 13 august, are loc marele final al celui de-al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”.

  Începând cu ora 20:00, telespectatorii vor afla cum se termină aventura celor 5 cupluri rămase în concurs: Alexandra și Aurel, Bianca și Liviu, Ben și Diana, Nico și Cătălin și DeeDee, alături de Robert. Ultimul cuplu a fost absent în ultimele episoade ale emisiunii, din cauza faptului vă DeeDee și-a fracturat piciorul și a trebuit să se recupereze în spital.

  Se anunță un final neașteptat, cu atât mai mult cu cât acest sezon, mai mult decât cele anterioare, a fost presărat cu trădări, minciuni, falsitate și inimi rănite. 

  Alexandra a părut în ultimul episod foarte hotărâtă să își continue viața fără Aurel, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în final.

  Bianca a hotărât să îi acorde a doua șansă lui Liviu, care va trebui de acum înainte să facă toate eforturile pentru a o recuceri și pentru a se ridica la standardele lui.

  Ben și Diana nu par a avea un viitor împreună, deși este posibil ca aceasta să încerce să se împace pentru a-și asigura stabilitatea financiară.

  Nico și Cătălin se îndreaptă și ei pe drumul despărțirii, dat fiind că el are deja o altă relație cu ispita Nicoleta.

  Ultimul cuplu controversat, DeeDee și Robert, va avea ocazia să analizeze la cald evenimentele cu Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii. Se anunță un final surprinzător, căci părinții Dianei vin în vizită în Thailanda. Întâlnirea celor patru va fi intensă pentru că vor putea să urmărească parcursul cuplului în cele 3 săptămâni petrecute în Thailanda.

  Tot mâine, urmăriți cum își petrec perechile reunite cele 24 de ore împreună, înainte de a părăsi insula și schimbările care s-au produs în viețile lor, odată ce au ajuns acasă.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »