• LUNI, 20 MARTIE 2017

  Kim Kardashian, "pregătită psihic" pentru viol: "M-a apucat de picioare, iar eu nu aveam lenjerie intimă. M-a tras spre el şi..."

   Deşi a trecut ceva timp de la atacul suferit de Kim Kardashian la Paris, faimosul fotomodel nu a reuşit să treacă peste spaimă trăită.

  Gazda reality-show-ului "Keeping Up With The Kardashians" a povestit cu lux de amănunte într-unul din episoade serialului clipele terifiante prin care a trecut, în urma căruia a crezut că-şi va pierde viaţa.

  "M-a apucat de picioare, iar eu nu aveam lenjerie intimă. M-a tras spre el la marginea patului şi atunci mi-am spus: <Ok, acum este momentul când voi fi violată", a povestit aceasta printre lacrimi, despre evenimentul nefericit cunoscut ca fiind unul dintre cele mai de amploare jafuri din Franţa, în urma căruia au fost arestate 17 persoane, dintre care 10 sunt deja trimise la închisoare.

  "În acel moment, m-am pregătit psihic pentru viol, dar până la urmă nu s-a întâmplat... Mi-a apropiat picioarele, după care mi-a pus un pistol tâmplă. Ştiam atunci că mă vor împuşca în cap", a mai povestit bruneta despre episodul care a lăsat-o fără bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, inclusiv inelul ei de logodnă.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »