• SAMBATA, 30 IANUARIE 2016

  O femeie de 270 kilograme a născut cel mai mare bebeluș din toate timpurile. Cum arată "micuțul"

   likes.com

  O femeie din Australia a reușit să uimească o lume întreagă după ce a născut cel mai mare bebeluș din lume, având greutatea unui copil de șase ani. Proaspăta mamă, care cântărește 272 de kilograme, a dat naștere unui bebeluș gigant de 19 kilograme.

  Întâmplarea a avut loc la Spitalul Perth's King Edward Memorial.

  Medicii și staff-ul care au asistat la naștere, au fost luați prin surprindere de acest eveniment, dar au reușit să se descurce ireproșabil cu această situație foarte complicată și l-au adus pe lume pe acest copil.  Femeia care a dat naștere bebelușului gigant este o mamă singură, iar din cauza dimensiunii anormale a fătului a fost nevoie să i se facă cezariană, pentru a preîntâmpina orice eventuală problemă.

  Medicul care a realizat operația de cezariană a crezut inițial că femeia trebuie să nască gemeni sau tripleți.

  COMENTARII

  Ce cărți să citim vara asta, în funcție de zodie

  acum -446 minute

  A citi horoscopul la cafeaua de dimineață face parte din tabieturile celor mai mulți dintre noi. Fie că obișnuim să îl citim din convigere, fie de amuzament, cred că putem cădea de acord cu faptul că fenomenul horoscopului, în sine, a devenit o industrie.

  Râzi cu lacrimi! Iată cele mai fotogenice animale din lume! Camera le iubeşte, dar şi ele pe ea!

  acum 40 minute

  Chanel Cartell şi Stevo Dimberger sunt cuplu care a renunţat la joburile lor pentru a putea străbate lumea-n lung şi-n lat, filmând tot ce le iese în cale.

  Tatăl lui Linsaday Lohan vrea o confruntare ca de la bărbat la bărbat, cu fostul ei iubit! Acesta însă, e de negăsit! Vezi ce a declarat Michael Lohan!

  acum 2 ore

  Scandalul în care este implicate actriţa Linsday Lohan ia amploare. Aceasta a dezvăluit presei că iubitul ei, milionarul Egor Tarabasov, în vârstă de 22 de ani, a bătut-o şi a lăsat-o şi gravidă.

  Acest cuplu se jură că ei sunt IIsus şi Maria Magdalena şi că îşi amintesc viaţa lor, de acum 2000 de ani! Află teoriile lor HALUCINANTE şi pe ce se bazează!

  acum 3 ore

  Un bărbat din Australia susţine că el este Mântuitorul Iisus şi spune că are amintiri de 2000 de ani.

  Actriţa Kristen Stewart, îndrăgostită până peste cap de fosta ei asistentă, Alicia Cargile! Vezi ce spune despre relaţia lor!

  acum 4 ore

  Actriţa americană Kristen Stewart, protagonista filmelor din seria ”Amurg/ Twilight”, a declarat că este ”cu adevărat îndrăgostită” de iubita ei, Alicia Cargile, confirmând astfel în premieră şi în mod oficial relaţia cu fosta ei asistentă, informează bbc.com.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro