• JOI, 11 FEBRUARIE 2016

  Oportunităţile din spatele eşecului. Învaţă de la Florina Oneţiu cum să ai "Dreptul la fericire"

  De câte ori nu te-ai lovit de eșec? Totuși putem să ne concentrăm pe schimbarea șansei în favoarea noastră, iar acest lucru depinde de ceea ce facem cu și după ceea ce ni se întâmplă.

  Psihologul Florina Oneţiu, cea care va fi gazda emisiunii "Dreptul la fericire" din 8 martie, la Happy Channel, îţi arată cum eşecul poate fi drumul spre succes.

  Pentru mulți, succesul poate fi evaziv. Sunt unii oameni buni la stabilirea obiectivelor proprii, dar tot au o cotă scăzută de succes în realizarea scopurilor propuse în viață.

  Și unul dintre motivele principale este acela că majoritatea oamenilor nu întreprind deloc acțiuni corespunzătoare și ghidate și mai sunt și cei care nu termină ceea ce au început. De obicei renunță la jumătatea drumului spre îndeplinirea obiectivelor. Pentru unii este mai ușor să nu continue ce au început decât să rateze.

  Deci cum e cu ratarea?

  Aparte de iluzia că renunțarea la obiective poate fi varianta cea mai ușoară, există și alte motive pentru care oamenii nu reușesc să aibă succes în lumea de astăzi.

  • Au urmărit scopuri greșite în viață.
  • De obicei percep urmărirea obiectivelor în viață ca ceva prea greu pentru ei.
  • Nu au încredere deplină că își vor îndeplini obiectivele.
  • Își aleg domenii care nu le cunosc, nu sunt dispuși să învețe și, unora, chiar nu le plac!

  În încercarea de a avea succes, oamenii au nevoie de obiective clare în viață. Ar trebui să știe care este scopul lor cu adevărat și care le este chemarea. Dacă oamenii nu cunosc exact destinația la care vor să ajungă, au șanse mari de a sfârși pe direcția greșită, cu scopul greșit. De aceea e bine să specifice ce anume vor de fapt de la viață. Chiar trebuie să aveți puterea supremă de a prelua controlul asupra vieții voastre; aveți toată capacitatea de a vă proiecta propria viață.

  Citeşte articolul complet AICI!

  COMENTARII

  Veronica Timoş, bona gemenilor: "Încarc pistolul şi o împuşc! Femeia asta nu e mamă!"

  acum 40 minute

  Amenințări și înjurături! Echipa de la Acces Direct a reuşit să stea de vorbă şi cu doamna Veronica Timoş, bona copiilor, dar şi presupuna amantă a tatălui.

  Cristi, tatăl gemenilor: "Îi dau copiii, dar sa nu aibă pretenţii de la mine"

  acum 42 minute

  Cristi, tatăl gemenilor, acuzat că ar avea o relaţie cu bona acestora spune că este dispus să renunţe la copii, dar fără ca mama lor să aibă vreo pretenţie!

  Doina Sakarya și-a îmbrățișat gemenii după un an: "A fost o întâlnire plină de emoţie"

  acum 44 minute

  După aproape un an, mama pe care ați cunoscut-o ieri și-a îmbrățișat gemenii! Copiii au vorbit cu lux de amănunt despre chinurile la care ar fi fost supuşi de bonă sau aşa-zisa amantă a tatălui.

  Ţuţuianu: Protocoalele sunt forme legale de colaborare

  acum 47 minute

  Ţuţuianu: Protocoalele sunt forme legale de colaborare.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro