• JOI, 11 FEBRUARIE 2016

  Oportunităţile din spatele eşecului. Învaţă de la Florina Oneţiu cum să ai "Dreptul la fericire"

  De câte ori nu te-ai lovit de eșec? Totuși putem să ne concentrăm pe schimbarea șansei în favoarea noastră, iar acest lucru depinde de ceea ce facem cu și după ceea ce ni se întâmplă.

  Psihologul Florina Oneţiu, cea care va fi gazda emisiunii "Dreptul la fericire" din 8 martie, la Happy Channel, îţi arată cum eşecul poate fi drumul spre succes.

  Pentru mulți, succesul poate fi evaziv. Sunt unii oameni buni la stabilirea obiectivelor proprii, dar tot au o cotă scăzută de succes în realizarea scopurilor propuse în viață.

  Și unul dintre motivele principale este acela că majoritatea oamenilor nu întreprind deloc acțiuni corespunzătoare și ghidate și mai sunt și cei care nu termină ceea ce au început. De obicei renunță la jumătatea drumului spre îndeplinirea obiectivelor. Pentru unii este mai ușor să nu continue ce au început decât să rateze.

  Deci cum e cu ratarea?

  Aparte de iluzia că renunțarea la obiective poate fi varianta cea mai ușoară, există și alte motive pentru care oamenii nu reușesc să aibă succes în lumea de astăzi.

  • Au urmărit scopuri greșite în viață.
  • De obicei percep urmărirea obiectivelor în viață ca ceva prea greu pentru ei.
  • Nu au încredere deplină că își vor îndeplini obiectivele.
  • Își aleg domenii care nu le cunosc, nu sunt dispuși să învețe și, unora, chiar nu le plac!

  În încercarea de a avea succes, oamenii au nevoie de obiective clare în viață. Ar trebui să știe care este scopul lor cu adevărat și care le este chemarea. Dacă oamenii nu cunosc exact destinația la care vor să ajungă, au șanse mari de a sfârși pe direcția greșită, cu scopul greșit. De aceea e bine să specifice ce anume vor de fapt de la viață. Chiar trebuie să aveți puterea supremă de a prelua controlul asupra vieții voastre; aveți toată capacitatea de a vă proiecta propria viață.

  Citeşte articolul complet AICI!

  COMENTARII

  Obama, lăsat să aștepte de Bill Clinton

  acum 7 minute

  O scenă amuzantă a fost filmată pe aeroportul din Tel Aviv între preşedintele Barack Obama şi fostul lider de la Casa Albă, Bill Clinton. Grăbit să ajungă la Washington, pentru a lua cina în familie, Barack Obama s-a urcat imediat în avionul Air Force One.

  Brad Pitt a acceptat ca Angelina Jolie să aibă custodia celor șase copii pentru trei săptămâni

  acum 9 minute

  Angelina Jolie şi Brad Pitt încearcă să îşi rezolve problemele în afara curţii de judecată. Actorii au stabilit ca, în următoarele 3 săptămâni, copiii să rămână la Angelina

  Pernele trebuie schimbate o dată la doi ani

  acum 12 minute

  Prosoapele, papucii de casă sau pernele pe care dormim. Sunt consumabile, deci trebuie schimbate pentru că expiră. Specialiştii vorbesc de alergii provocate de praful şi bacteriile strânse în textilele din propria casă.

  Guvernul a suplimentat plafonul pentru programul "Prima Casă" cu 500 de milioane de lei

  acum 16 minute

  Cei care vor să îşi cumpere o locuinţă nouă încă pot să îşi mai depună documentele la bănci. Guvernul a suplimentat plafonul pentru programul "Prima Casă" cu 500 de milioane de lei.

  Sandero, cea mai vândută mașină din categoria ei, în Franța

  acum 17 minute

  Cu Renault în spate şi cu Ferrari în coastă, Dacia s-a ţinut tare la Salonul auto de la Paris. A venit cu o faţă nouă, cu led-uri în faruri, jante de aluminiu şi cutie automată pentru noul Duster.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro
  Ți-a plăcut ce ai citit?
  Hai să păstrăm legătura!
  Abonează-te la newsletterul happy!
  trimite