• JOI, 11 FEBRUARIE 2016

  Oportunităţile din spatele eşecului. Învaţă de la Florina Oneţiu cum să ai "Dreptul la fericire"

  De câte ori nu te-ai lovit de eșec? Totuși putem să ne concentrăm pe schimbarea șansei în favoarea noastră, iar acest lucru depinde de ceea ce facem cu și după ceea ce ni se întâmplă.

  Psihologul Florina Oneţiu, cea care va fi gazda emisiunii "Dreptul la fericire" din 8 martie, la Happy Channel, îţi arată cum eşecul poate fi drumul spre succes.

  Pentru mulți, succesul poate fi evaziv. Sunt unii oameni buni la stabilirea obiectivelor proprii, dar tot au o cotă scăzută de succes în realizarea scopurilor propuse în viață.

  Și unul dintre motivele principale este acela că majoritatea oamenilor nu întreprind deloc acțiuni corespunzătoare și ghidate și mai sunt și cei care nu termină ceea ce au început. De obicei renunță la jumătatea drumului spre îndeplinirea obiectivelor. Pentru unii este mai ușor să nu continue ce au început decât să rateze.

  Deci cum e cu ratarea?

  Aparte de iluzia că renunțarea la obiective poate fi varianta cea mai ușoară, există și alte motive pentru care oamenii nu reușesc să aibă succes în lumea de astăzi.

  • Au urmărit scopuri greșite în viață.
  • De obicei percep urmărirea obiectivelor în viață ca ceva prea greu pentru ei.
  • Nu au încredere deplină că își vor îndeplini obiectivele.
  • Își aleg domenii care nu le cunosc, nu sunt dispuși să învețe și, unora, chiar nu le plac!

  În încercarea de a avea succes, oamenii au nevoie de obiective clare în viață. Ar trebui să știe care este scopul lor cu adevărat și care le este chemarea. Dacă oamenii nu cunosc exact destinația la care vor să ajungă, au șanse mari de a sfârși pe direcția greșită, cu scopul greșit. De aceea e bine să specifice ce anume vor de fapt de la viață. Chiar trebuie să aveți puterea supremă de a prelua controlul asupra vieții voastre; aveți toată capacitatea de a vă proiecta propria viață.

  Citeşte articolul complet AICI!

  COMENTARII

  Dansul tradițional al dragostei, încinge atmosfera din platoul 2k1: ”Acum, hai sa nu punem în genunchi și să ne pupăm!”

  acum 17 minute

  ”Perinița” este dansul tradițional românesc al dragostei, iar cuplurile de la 2K1 s-au distrat de minune pe ritmurile piesei preferate a îndrăgostiților și nu numai.

  Alessia, dezvăluire neașteptată: ”Nu mi-a plăcut niciodată româna!”

  acum 22 minute

  Alessia a avut mari bătăi de cap, în liceu, la limba română. ”În ultimul semestru din clasa a 12-a am rămas corigentă”, a dezvăluit vedeta.

  Ellie White doarme ca într-un coșciug: ”Zici că-i Dracula!”

  acum 33 minute

  Ellie White are o viață de familie tumultoasă și din această cauza nopțile și le petrece aproape nemișcată, pentru a nu-și deranja copii. ”Doarme zici că-i Dracula!”, a declarat soțul ei.

  Alessia: ”Eu dorm goală și prin casă merg tot așa!”

  acum 42 minute

  Alessia face o dezvăluire neașteptă la 2K1. Cântăreața recunoaște că noaptea stă doar dezbrăcată. ”Eu dorm goală și prin casă merg tot așa!”, a afirmat solista.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro