• JOI, 11 FEBRUARIE 2016

  Oportunităţile din spatele eşecului. Învaţă de la Florina Oneţiu cum să ai "Dreptul la fericire"

  De câte ori nu te-ai lovit de eșec? Totuși putem să ne concentrăm pe schimbarea șansei în favoarea noastră, iar acest lucru depinde de ceea ce facem cu și după ceea ce ni se întâmplă.

  Psihologul Florina Oneţiu, cea care va fi gazda emisiunii "Dreptul la fericire" din 8 martie, la Happy Channel, îţi arată cum eşecul poate fi drumul spre succes.

  Pentru mulți, succesul poate fi evaziv. Sunt unii oameni buni la stabilirea obiectivelor proprii, dar tot au o cotă scăzută de succes în realizarea scopurilor propuse în viață.

  Și unul dintre motivele principale este acela că majoritatea oamenilor nu întreprind deloc acțiuni corespunzătoare și ghidate și mai sunt și cei care nu termină ceea ce au început. De obicei renunță la jumătatea drumului spre îndeplinirea obiectivelor. Pentru unii este mai ușor să nu continue ce au început decât să rateze.

  Deci cum e cu ratarea?

  Aparte de iluzia că renunțarea la obiective poate fi varianta cea mai ușoară, există și alte motive pentru care oamenii nu reușesc să aibă succes în lumea de astăzi.

  • Au urmărit scopuri greșite în viață.
  • De obicei percep urmărirea obiectivelor în viață ca ceva prea greu pentru ei.
  • Nu au încredere deplină că își vor îndeplini obiectivele.
  • Își aleg domenii care nu le cunosc, nu sunt dispuși să învețe și, unora, chiar nu le plac!

  În încercarea de a avea succes, oamenii au nevoie de obiective clare în viață. Ar trebui să știe care este scopul lor cu adevărat și care le este chemarea. Dacă oamenii nu cunosc exact destinația la care vor să ajungă, au șanse mari de a sfârși pe direcția greșită, cu scopul greșit. De aceea e bine să specifice ce anume vor de fapt de la viață. Chiar trebuie să aveți puterea supremă de a prelua controlul asupra vieții voastre; aveți toată capacitatea de a vă proiecta propria viață.

  Citeşte articolul complet AICI!

  COMENTARII

  Pugilistul băcăuan Ronald Gavril, dat exemplu de celebrul Floyd Mayweather

  acum 1 ore

  Pugilistul băcăuan Ronald Gavril, dat exemplu de celebrul Floyd Mayweather.

  Boxerul român Ronald „The Thrill” a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști: „M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”

  acum 1 ore

  Boxerul român Ronald „The Thrill” Gavril (31 ani) a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști: „Sunt sigur că voi deveni campion mondial. M-a durut foarte mult, pentru că știu că am câștigat”

  Prietena soţiei lui Marcel spune totul! A fost Maria cu amantul şi copilul la mare?

  acum 1 ore

  Raluca, prietena soţiei lui Marcel, spune totul despre vacanţa în care a fost cu artista! A fost Maria cu amantul şi copilul la mare?

  Marcel Toader: "Nu am mai vorbit cu Maria din luna august!"

  acum 1 ore

  Marcel Toader susţine ca a rupt legătură de mai mult de o lună cu Maria Constantin. Timp în care n-au mai vorbit deloc!

  Ciprian Tapotă: "Maria m-a minţit din nou! Astăzi a venit pensia alimentară pe trei luni!"

  acum 1 ore

  Ciprian Tapotă, fostul soţ al Mariei Constantin, continuă războiul cu artista! Acesta susţine că nevasta lui Marcel Toader abia astăzi a venit cu pensia alimentară pe trei luni!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro