• MIERCURI, 20 FEBRUARIE 2013

    Prodanca si Reghe: La placinte inainte!

    Saga familiei Reghcampf ‐ Prodan continua in sezonul al III-lea intr-o directie noua: o afacere de familie, care debuteaza la Euforia TV sambata, 23 februarie, incepand cu ora 20.00. Ana este motorul principal al intregului proiect si de la o “pofta nevinovata”, ajunge, in numai cateva saptamani, sa faca o afacere inedita in domeniul alimentar: o cofetarie care vinde produse “ca la mama acasa”, in baza retetelor traditionale romanesti. Un pretext bun de a surprinde incercarea de a construi “de la zero” o afacere cu produse alimentare si un prilej perfect pentru o  noua aventura in familie.

    Insa, de la business plan pana la prima “alba ca zapada” pusa in vitrina este cale lunga, iar fiecare etapa va fi surprinsa de catre camera de filmat si va reprezenta actiunea principala a intregului sezon, brodata in jurul “vietii” personajelor care locuiesc pe strada Polona.

    “Nu a fost usor sa gasesc colaboratoarele care vor lucra in cofetaria mea. Orice gospodina pare sa stie cum se face o prajitura de casa, insa nu toate sunt experte, nu toate stiu ce inseamna o reteta traditionala 100%, nu toate au finete in executarea aluaturilor si cremelor si, deci, nu oricine poate sa pregateasca o prajitura cu adevarat exceptionala, ori eu exact asta am cautat…Si cred ca am si gasit. Doamnele care vor pregati placinte si prajituri in localul meu sunt superexperte in bucatarie!”, povesteste Anamaria Prodan.

     

    Cele zece editii ale reality show-ului se vor difuza in fiecare sambata, de la ora 20:00, timp dedoua ore, cu reluare duminica de la ora 20:00.

     

     

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Neatza cu Razvan si Dani

    neatza.a1.ro


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro
    Ți-a plăcut ce ai citit?
    Hai să păstrăm legătura!
    Abonează-te la newsletterul happy!
    trimite