• MIERCURI, 11 IANUARIE 2017

  Specialiștii au făcut ANUNȚUL: Ce se întâmplă până pe 6 februarie cu nativii ZODIACULUI

  În perioada 7 ianuarie - 6 februarie 2017, un eveniment important astrologic se va desfășura, anunță specialiștii. Conform acestora, planetele se vor afla în mișcare directă, iar efectele acestui aspect vor fi resimțite din plin de nativii zodiacului.

  Dar, de fapt, ce este “mișcarea directă”? Ea apare atunci când o planetă se deplasează cu viteză de rotație normală, iar viteza este aceeași ca și cea a planetei Pământ”. După cum sugerează și numele APDM (“All Planets in Direct Motion” ), între 7 ianuarie și 6 februarie 2017, nu una sau două dintre planete vor fi în mișcare directa, ci toate!

  Aceasta este o perioadă propice pentru începerea de noi aventuri. Dacă doriți să vă căsătoriți, de exemplu, atunci trebuie să puneți acest lucru în practică. Dacă doriți să începeți o nouă afacere, atunci puneți-va rotițile în mișcare. Dacă doriți să fiți mai sănătos, atunci în această perioadă trebuie să faceți eforturi în această privință.

  E o perioadă în care viața noastră poate cunoaște un avans semnificativ, se poate schimba ceva la scară mare, atât în plan individual cât și colectiv.

  Evident, în astfel de condiții, ar fi de preferat să fim conștienți de ceea ce creează punctele noastre de vedere si ceea ce mentinem în limbaj, atitudine sau judecată. Să fim conștienți de răspunsul pe care alegem să-l dăm în fața unei situații. Și mai înțâi să ne fie clar ca mereu avem mai multe opțiuni.

  Vezi aici mai multe!

  COMENTARII

  Cum te îmbraci la o nuntă pe plajă

  acum 9 zile

  O nuntă clasică, la un restaurant nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap în ceea ce privește ținuta. O simplă rochie de seară, o pereche de sandale ieftine și elegante sau niște pantofi simpli care se asortează cu rochie vor fi alegerea perfectă....

  4 accesorii care se potrivesc la orice ținută

  acum 15 zile

  Nicio ținută nu e completă fără accesorii alese cu grijă, care să o pună în valoare. Felul în care îți alegi accesoriile spune foarte multe despre despre gusturile tale vestimentare.

  Telespectatoarele vorbesc. Cât de des își cumpără haine fanele Happy Channel

  acum 23 zile

  Noi am întrebat telespectatoarele cât de des își cumpără haine și de unde. Citește în continuare. Poate afli câteva ponturi valoroase.

  5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

  acum 69 zile

  Acest articol vestimentar elementar îți poate transforma orice outfit într-unul surprinzător.

  Ce trebuie să pui în cafea ca să devii o MAŞINĂ de facut AMOR zi de zi!

  acum 77 zile

  . Iată cum se prepară cafeaua care crește apetitul sexual.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »