• MIERCURI, 11 IANUARIE 2017

  Specialiștii au făcut ANUNȚUL: Ce se întâmplă până pe 6 februarie cu nativii ZODIACULUI

  În perioada 7 ianuarie - 6 februarie 2017, un eveniment important astrologic se va desfășura, anunță specialiștii. Conform acestora, planetele se vor afla în mișcare directă, iar efectele acestui aspect vor fi resimțite din plin de nativii zodiacului.

  Dar, de fapt, ce este “mișcarea directă”? Ea apare atunci când o planetă se deplasează cu viteză de rotație normală, iar viteza este aceeași ca și cea a planetei Pământ”. După cum sugerează și numele APDM (“All Planets in Direct Motion” ), între 7 ianuarie și 6 februarie 2017, nu una sau două dintre planete vor fi în mișcare directa, ci toate!

  Aceasta este o perioadă propice pentru începerea de noi aventuri. Dacă doriți să vă căsătoriți, de exemplu, atunci trebuie să puneți acest lucru în practică. Dacă doriți să începeți o nouă afacere, atunci puneți-va rotițile în mișcare. Dacă doriți să fiți mai sănătos, atunci în această perioadă trebuie să faceți eforturi în această privință.

  E o perioadă în care viața noastră poate cunoaște un avans semnificativ, se poate schimba ceva la scară mare, atât în plan individual cât și colectiv.

  Evident, în astfel de condiții, ar fi de preferat să fim conștienți de ceea ce creează punctele noastre de vedere si ceea ce mentinem în limbaj, atitudine sau judecată. Să fim conștienți de răspunsul pe care alegem să-l dăm în fața unei situații. Și mai înțâi să ne fie clar ca mereu avem mai multe opțiuni.

  Vezi aici mai multe!

  COMENTARII

  Cristiano Ronaldo şi Angelina Jolie, împreună! Ce pun la cale cei doi?

  acum 1 ore

  Cel mai frumos fotbalist si cea mai frumoasa actrita formeaza un cuplu... pe platourile de filmare.

  Ce-au fost și ce-au ajuns... Iată cât de urât au îmbătrânit unele vedete

  acum 3 ore

  Au trecut anii peste ele si s-au schimbat fantastic.

  Tatăl copiilor adoptați de Madonna o atacă pe divă: ”EU sunt tatăl lor! M-a MINȚIT ca să mi le ia!”

  acum 9 ore

  Madonna a adoptat doua copile gemene din Malawi, dupa ce mama lor a murit. Acum, tatal copilelor iese si-si striga durerea: ”M-au mintit!”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair


  Neatza cu Razvan si Dani


  WeAre1.ro

  weare1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro