• VINERI, 19 MAI 2017

  Stela Popescu, mărturie șocantă: ”Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat. M-am simţit vinovată apoi”

  Una dintre cele mai carismatice și mai iubite actrițe din România, a pus cărțile pe masă, cum se spune. În emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Stela Popescu a povestit că a fugit de acasă, după unmariaj de 8 ani, pentru că... se îndrăgostise. 

  Acum în vârstă de 81 de ani, actrița a povestit cu o sinceritate dezarmantă despre viața sa intimă, despre cum a fugit de primul ei soț, Dan, pentru că se îndrăgostise de un alt bărbat... Puiu Maximilian.

  Pur şi simplu, am fugit de acasă cu Puişor Maximilian, călare pe un Renault 16. Fostul meu bărbat era un om bun, foarte la locul lui, dar nu era chimia aceea pe care am simţit-o în clipa în care l-am întâlnit pe Puişor. A fost un moment în care am zis că numai aşa se poate. Şi eram măritată de opt ani!”

  Întrebată cât de mult contează sexul într-o relaţie, Stela Popescu a răspuns sincer:

  Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital, e absolut vital! Sunt oameni care s-au iubit toată viaţa fără să se înşele unul pe altul. Dacă există, înseamnă că se poate! Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat. Dar cu mare grijă. Există situaţii în viaţă când nu mai poţi să-ţi stăpâneşti pornirile. M-am simţit vinovată apoi”, a declarat Stela Popescu la emisiunea lui Dan Capatos.

  Despre relațiile cu foștii parteneri de scenă, despre trucurile ei de beauty, de ce nu a vrut să aibă copii, dar și multe alte mărturisiri spumoase aflați din clipul de mai jos.

  Fotografii Facebook

  COMENTARII

  Cum te îmbraci la o nuntă pe plajă

  acum 7 zile

  O nuntă clasică, la un restaurant nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap în ceea ce privește ținuta. O simplă rochie de seară, o pereche de sandale ieftine și elegante sau niște pantofi simpli care se asortează cu rochie vor fi alegerea perfectă....

  4 accesorii care se potrivesc la orice ținută

  acum 13 zile

  Nicio ținută nu e completă fără accesorii alese cu grijă, care să o pună în valoare. Felul în care îți alegi accesoriile spune foarte multe despre despre gusturile tale vestimentare.

  Telespectatoarele vorbesc. Cât de des își cumpără haine fanele Happy Channel

  acum 22 zile

  Noi am întrebat telespectatoarele cât de des își cumpără haine și de unde. Citește în continuare. Poate afli câteva ponturi valoroase.

  5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

  acum 68 zile

  Acest articol vestimentar elementar îți poate transforma orice outfit într-unul surprinzător.

  Ce trebuie să pui în cafea ca să devii o MAŞINĂ de facut AMOR zi de zi!

  acum 76 zile

  . Iată cum se prepară cafeaua care crește apetitul sexual.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »