• VINERI, 19 MAI 2017

  Stela Popescu, mărturie șocantă: ”Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat. M-am simţit vinovată apoi”

  Una dintre cele mai carismatice și mai iubite actrițe din România, a pus cărțile pe masă, cum se spune. În emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Stela Popescu a povestit că a fugit de acasă, după unmariaj de 8 ani, pentru că... se îndrăgostise. 

  Acum în vârstă de 81 de ani, actrița a povestit cu o sinceritate dezarmantă despre viața sa intimă, despre cum a fugit de primul ei soț, Dan, pentru că se îndrăgostise de un alt bărbat... Puiu Maximilian.

  Pur şi simplu, am fugit de acasă cu Puişor Maximilian, călare pe un Renault 16. Fostul meu bărbat era un om bun, foarte la locul lui, dar nu era chimia aceea pe care am simţit-o în clipa în care l-am întâlnit pe Puişor. A fost un moment în care am zis că numai aşa se poate. Şi eram măritată de opt ani!”

  Întrebată cât de mult contează sexul într-o relaţie, Stela Popescu a răspuns sincer:

  Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital, e absolut vital! Sunt oameni care s-au iubit toată viaţa fără să se înşele unul pe altul. Dacă există, înseamnă că se poate! Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat. Dar cu mare grijă. Există situaţii în viaţă când nu mai poţi să-ţi stăpâneşti pornirile. M-am simţit vinovată apoi”, a declarat Stela Popescu la emisiunea lui Dan Capatos.

  Despre relațiile cu foștii parteneri de scenă, despre trucurile ei de beauty, de ce nu a vrut să aibă copii, dar și multe alte mărturisiri spumoase aflați din clipul de mai jos.

  Fotografii Facebook

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »