• VINERI, 08 IANUARIE 2016

  Sunt celebri şi bogaţi, dar nu le-a plăcut şcoala! Topul actorilor care NU au terminat liceul

  Se spune că "America este ţara tuturor posibilităţilor!" Şi încep să fiu din ce în ce mai convinsă de asta, după ce am aflat că nume mari de la Hollywood au cunoscut succesul, deşi nu au nici măcar 12 clase.

  Unele vedete au renunţat la şcoală, fiind convinşi că drumul lor în viaţă trebuie să fie altul. Altele au fost silite să-şi întrerupă definitiv studiile. Şi unele, şi celelalte au fost salvate de talentul imens de care dispun. 

  Iată despre cine este vorba:

  Quentin Tarantino s-a lăsat de şcoală în clasa a 9-a, pentru că nu avea timp să se dedice pasiunii sale: filmul. A făcut cursuri de actorie, a jucat în teatrele pentru amatori şi a lucrat la un magazin de închiriere de casete video. A câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii Bafta şi un Palme D'Or. Are o avere de 90 de milioane de dolari.

  Robert Downey Jr. şi-a început cariera în copilărie, aşa că nu e de mirare că la 16 ani a decis să renunţe la şcoală şi să plece la New York, în căutarea faimei. A jucat în 77 de filme, 5 seriale şi deţine o avere de 250 de milioane de dolari.

  După divorţul părinţilor săi, Robert de Niro a fost plimbat din şcoală în şcoală, pentru ca - la 17 ani - să renunţe definitiv. A urmat, însă, cursuri de actorie. A jucat în 98 de filme, a produs 29 de pelicule, are 2 Oscaruri, 2 Globuri de Aur şi o avere de 150 de milioane de dolari.


  Nicolas Cage şi-a abandonat studiile la 16 ani, din cauza obsesiei sale pentru James Dean, care l-a determinat să se facă actor. I-a reuşit, aşa că a apărut în 88 de pelicule, a câştigat un Oscar şi un Glob de Aur şi - după o grămadă de probleme financiare - mai are în conturi 18 milioane de dolari.

  Tom Cruise a crescut într-o familie abuzivă şi a fost mutat în zeci de şcoli. Probabil de aceea şi-a dorit să devină preot catolic. S-a răzgândit la 16 ani şi a plecat la New York, să studieze actoria. A apărut în 49 de pelicule, deţine trei Globuri de Aur şi o avere de 480 de milioane de dolari.

  Hilary Swank s-a lăsat de şcoală după ce părinţii au divorţat, iar ea s-a mutat cu mama în Los Angeles. S-a înscris la cursuri de actorie, dar nu s-a putut acomoda cu noii colegi, aşa că a renunţat. A jucat în 29 de filme, a câştigat 2 Oscaruri, 3 Globuri de Aur şi un premiu Bafta. Averea ei se ridică la 40 de milioane de dolari.

  În generală, Jim Carrey avea doar note de 10, deşi era clovnul clasei. Numai că, la 15 ani, a fost obligat să devină om de serviciu, ca să-şi ajute familia. Abia mai târziu s-a gândit să se facă actor de comedie. A jucat în 41 de pelicule, nu a câştigat niciun premiu, însă tot are în conturi 150 de milioane de dolari.

  Nicole Kidman a renunţat la şcoală, ca să-şi găsescă un serviciu. Mama ei fusese diagnosticată cu cancer la sân, aşa că Nicole a simţit nevoia să contribuie la veniturile familiei. Ulterior, s-a înscris la cursuri de actorie. A apărut în 54 de filme, are un Oscar, 3 Globuri de Aur şi un premiu Bafta. Averea ei se ridică la 120 de milioane de dolari.

  COMENTARII

  Avantajele unui fotoliu pentru masaj

  acum 10 zile

  După o zi aglomerată, cu multe sarcini, mulţi dintre noi ne-am dori câteva minute bune de masaj, pentru a ne relaxa.

  Cum te îmbraci la o nuntă pe plajă

  acum 34 zile

  O nuntă clasică, la un restaurant nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap în ceea ce privește ținuta. O simplă rochie de seară, o pereche de sandale ieftine și elegante sau niște pantofi simpli care se asortează cu rochie vor fi alegerea perfectă....

  4 accesorii care se potrivesc la orice ținută

  acum 40 zile

  Nicio ținută nu e completă fără accesorii alese cu grijă, care să o pună în valoare. Felul în care îți alegi accesoriile spune foarte multe despre despre gusturile tale vestimentare.

  Telespectatoarele vorbesc. Cât de des își cumpără haine fanele Happy Channel

  acum 48 zile

  Noi am întrebat telespectatoarele cât de des își cumpără haine și de unde. Citește în continuare. Poate afli câteva ponturi valoroase.

  5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

  acum 94 zile

  Acest articol vestimentar elementar îți poate transforma orice outfit într-unul surprinzător.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »