• JOI, 16 MARTIE 2017

  SURPRIZĂ de proporții! Ce cadou a primit Mirela Vaida din partea colegilor ei: „Mi-a dat Dumnezeu această bucurie..."

  Pe 16 martie, îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida a împlinit 34 de ani, iar aniversarea sa nu a trecut neobservată, colegii pregătindu-i o surpriză de proporții.  

  Joi, este ziua de naştere a îndrăgitei prezentatoare Mirela Vaida, iar colegii i-au făcut o surpriză de zile mari, în direct, chiar în timpul emisiunii „2k1”, pe care aceasta o prezintă zilnic la Antena 1.

  În timp ce se pregătea să dea start cronometru în întrecerea cuplurilor din platoul emisiunii, pe fundal a început să se audă muzică de petrecere, spre marea uimire a prezentatoarei.

  La scurt timp, în platoul „2k1” şi-a făcut apariţia Mioara Velicu, una dintre cele mai dragi persoane din viaţa Mirelei. „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut! Mi-a cântat la nuntă, a venit tocmai până la Cluj. Mi-a cântat la botezul băiatului şi îmi cântă şi acum, la bătrâneţe!”, a glumit, vizibil emoţionată, Mirela.

  Mi-a dat Dumnezeu această bucurie de a-mi petrece zilele de naştere în direct, dar parcă aşa ca anul acesta n-a fost niciodată!”, a mai declarat Mirela. Cu braţele pline de flori şi înconjurată de concurenţii ediţiei, Mirela a mai completat: „Urăsc surprizele, pentru că vreau să am mereu controlul! Dar azi le-a ieşit!”.

  Pe Mirela telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta, de la ora 17:00, într-o ediţie specială a emisiunii „2k1”, cu vedete.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »