• MARTI, 05 IANUARIE 2016

  TEST! Ce spune culoarea pe care o porți despre personalitatea ta!

   hepta

   Privește-ți șifonierul și vei descoperi o culoare probabil predominantă în garderoba ta. Te-ai întrebat vreodată ce semnificație are? Ce spune culoarea preferată despre personalitatea ta?

  Roșu - sunteți o persoană care își stabilește scopuri în viață, având uneori tendințe agresive. Sunteți dispus să mergeți mereu înainte fără teamă de obstacole, pregătit mereu să înfruntați greutăți. Întotdeauna încercați să obțineți ceea ce vă doriți și este foarte greu ca cineva să vă stea în cale. Sunteți pasional și plin de voință. Vă caracterizează o personalitate loială și închegată, dar sunteți chinuiți de sentimente de inferioritate.

  Albastru - sunteți o persoană care zâmbește rar. Poate trece o perioadă lungă de timp până ce se ajunge ca cineva să vă câștige încrederea. În același timp sunteți calm, o persoană armonioasă, care nu se lasă afectată de stres.

  Alb - înclinația spre alb indică o persoană care dorește să simtă libertatea, fără bariere în calea țelurilor. 

  Violet - este un amestec de roșu și albastru, deci persoana care gravitează către această culoare este un amestec de pasiune și calm. Are o personalitate impredictibilă și este interesată de oameni interesanți.

  Roz - este o culoare calmă, care dă sentimentul de bunătate. Persoana căreia îi place rozul îmbină sentimente de libertate și de calm, reducând puterea propriilor pasiuni. Ții la confort și bunătate mai presus de orice în viață.

  Verde - misterul învăluie persoanele care adoră verdele. Pentru majoritatea sunteți o enigmă, dar pe de altă parte indică o personalitate cu simțul superiorității, autorității și puterii. Vă place să fiți apreciat și căutați recunoașterea.

  Galben - sunteți calmă și vă place viața. Galbenul este culoarea relaxării. O preferință pentru galben indică o persoană în căutare de libertate și fericire.

  Albastru deschis - sunteți o persoană lipsită de griji și veselă. O astfel de persoană nu are cereri speciale de la ceilalți și nu așteaptă nimic în schimb. Vă găsiți cu ușurință locul în orice grup de prieteni.

  Maro - obișnuiți să acționați într-un mod logic și rațional. Încercați adesea să evitați graba și sunteți apreciați de cei care caută stabilitatea.

  Gri - este ales adesea de cei care se tem să iasă în evidență, fiind o culoare neutră.

  Negru - reprezintă culoarea maturității, a luxului și a eleganței. În negru, oricine arată minunat. Sunteți genul de persoană secretoasă, care nu intenționează să se dezvăluie.

  COMENTARII

  Avantajele unui fotoliu pentru masaj

  acum 10 zile

  După o zi aglomerată, cu multe sarcini, mulţi dintre noi ne-am dori câteva minute bune de masaj, pentru a ne relaxa.

  Cum te îmbraci la o nuntă pe plajă

  acum 34 zile

  O nuntă clasică, la un restaurant nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap în ceea ce privește ținuta. O simplă rochie de seară, o pereche de sandale ieftine și elegante sau niște pantofi simpli care se asortează cu rochie vor fi alegerea perfectă....

  4 accesorii care se potrivesc la orice ținută

  acum 40 zile

  Nicio ținută nu e completă fără accesorii alese cu grijă, care să o pună în valoare. Felul în care îți alegi accesoriile spune foarte multe despre despre gusturile tale vestimentare.

  Telespectatoarele vorbesc. Cât de des își cumpără haine fanele Happy Channel

  acum 48 zile

  Noi am întrebat telespectatoarele cât de des își cumpără haine și de unde. Citește în continuare. Poate afli câteva ponturi valoroase.

  5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

  acum 94 zile

  Acest articol vestimentar elementar îți poate transforma orice outfit într-unul surprinzător.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »