• Marti, 5 iulie, Happy Channel a înregistrat cea mai mare cotă de piață în Whole Day, din 2006 pâna în prezent

  acum 525 zile

  O noua zi, un nou record! Happy Channel, post al Intact Media Group destinat publicului feminin cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, a înregistrat ieri, 5 iunie, cea mai mare cotă de piață din istoria postului, dar si de la lansarea Euforia TV, din 15 ianuarie 2006. Procentul de market share în Whole Day a fost de 3,5%. Și în Day Time s-a înregistrat un record de audiență pe ultimii zece ani, cu o cotă de piață de 6%, pe targetul dedicat femeilor din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

  BAC. Absolvenții de liceu susțin, astăzi, proba obligatorie a profilului

  acum 525 zile

  Examenul de Bacalaureat-sesiunea iunie-iulie continuă, miercuri, cu proba obligatorie a profilului, care include disciplinele istorie şi matematică.

  BAC 2016. Astăzi, absolvenții de liceu susțin prima probă scrisă

  acum 527 zile

  Peste 130.000 de absolvenți de liceu susțin, luni, prima probă scrisă în cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie. Pentru început, ei își vor testa cunoștințele la limba și literatura română.

  ANM: Vremea se schimbă! De la caniculă la cod galben de ploi și vijelii

  acum 528 zile

  Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o atenționare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, care vizează județe din vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi toate zonele montane.

  EVALUAREA NAŢIONALĂ: Astăzi, vor fi publicate rezultatele de la examen

  acum 530 zile

  Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2016 vor fi afişate, vineri, până la ora 16.00. Notele obţinute la examen vor putea fi găsite la avizierele şcolilor, dar şi pe site-ul evaluare.edu.ro. Ulterior, se pot putea depune contestaţiile.

  ANM: Disconfort termic şi caniculă, vineri şi sâmbătă, în toată ţara

  acum 530 zile

  Specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au emis o informare, care vizează toată ţara. Potrivit acesteia, pe 1 şi 2 iulie, va fi disconfort termic accentuat, caniculă, instabilitate atmosferică. În plus, începând cu 3 iulie, gradul de instabilitate atmosferică se va accentua.

  De ce îi este frică cel mai mult Simonei Halep. Răspunsul ei sigur te va SURPRINDE

  acum 531 zile

  Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a fost luată la întrebări de către cei de la The Players Tribune. Sportiva a dat curs unui chestionar, în care a vorbit printre altele despre cea mai ciudată superstiție pe care a întâlnit-o în circuit, ce-i place să facă înaintea unui meci și, de asemenea, a dezvăluit ce o sperie cel mai mult.

  Bilanț sfâșietor: 42 de morţi şi 239 de răniți, în urma atentatului de pe aeroportul internaţional Ataturk din Turcia

  acum 531 zile

  Numărul morților din atentatul terorist, care a avut la loc la începutul acestei săptămâni, pe aeroportul internaţional Ataturk din Turcia, a crescut la 42. Autoritățile turce au făcut anunțul miercuri noaptea, după ce o persoană care se afla în stare critică a decedat în spital. Alte 239 de persoane au fost rănite în atentat, dintre care 41 sunt internate la terapie intensivă, scrie BBC.

  Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Care sunt cele mai cunoscute tradiții și superstiții

  acum 532 zile

  Pe 29 iunie, creștinii ortodcoși îi serbează pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. În popor, sărbătoarea mai este numită și Sânpetru de vară, care aduce cu sine o serie de superstiții și tradiții.

  EMOȚII. Absolvenţii de clasa a VIII-a susțin, miercuri, ultima probă la Evaluarea Națională

  acum 532 zile

  Peste 153.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin, miercuri, ultima probă de la Evaluarea Naţională. Aceștia își vor testa cunoștințele la matematică.

  O cămaşă pătată de sângele lui John Lennon a fost vândută la licitaţie cu un pret urias.Vezi cat a costat!

  acum 533 zile

  O cămaşă pătată de sângele lui John Lennon, în noaptea în care celebrul cântăreţ şi-a pierdut viaţă, a fost vândută la o licitaţie cu preţul de 41.500 de dolari (în jur de 37 000 de euro). Cămaşă era purtată de Jay Hastings, concierge la clădirea Dakota, în faţă căreia a fost împuşcat Lennon de Mark Chapman. Fostul Beatle a alunecat pe uşa clădirii, iar Hastings i-a sărit în ajutor, patandu-şi cămaşă de sânge.

  ANM: Cod PORTOCALIU de ploi în șase județe și cod galben în Capitală și 31 de județe

  acum 533 zile

  Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis mai multe atenționări vizând vremea în aceste zile.Cod portocaliu de ploi în șase județe, dar și cod galben de instabilitate atmosferică pentru Capitală și peste 30 de județe din țară, acestea se regăsesc printre avertizările meteorologilor.

  «
  11
  12

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »