• Bilanț sfâșietor: 42 de morţi şi 239 de răniți, în urma atentatului de pe aeroportul internaţional Ataturk din Turcia

  acum 478 zile

  Numărul morților din atentatul terorist, care a avut la loc la începutul acestei săptămâni, pe aeroportul internaţional Ataturk din Turcia, a crescut la 42. Autoritățile turce au făcut anunțul miercuri noaptea, după ce o persoană care se afla în stare critică a decedat în spital. Alte 239 de persoane au fost rănite în atentat, dintre care 41 sunt internate la terapie intensivă, scrie BBC.

  Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Care sunt cele mai cunoscute tradiții și superstiții

  acum 479 zile

  Pe 29 iunie, creștinii ortodcoși îi serbează pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. În popor, sărbătoarea mai este numită și Sânpetru de vară, care aduce cu sine o serie de superstiții și tradiții.

  EMOȚII. Absolvenţii de clasa a VIII-a susțin, miercuri, ultima probă la Evaluarea Națională

  acum 479 zile

  Peste 153.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin, miercuri, ultima probă de la Evaluarea Naţională. Aceștia își vor testa cunoștințele la matematică.

  O cămaşă pătată de sângele lui John Lennon a fost vândută la licitaţie cu un pret urias.Vezi cat a costat!

  acum 479 zile

  O cămaşă pătată de sângele lui John Lennon, în noaptea în care celebrul cântăreţ şi-a pierdut viaţă, a fost vândută la o licitaţie cu preţul de 41.500 de dolari (în jur de 37 000 de euro). Cămaşă era purtată de Jay Hastings, concierge la clădirea Dakota, în faţă căreia a fost împuşcat Lennon de Mark Chapman. Fostul Beatle a alunecat pe uşa clădirii, iar Hastings i-a sărit în ajutor, patandu-şi cămaşă de sânge.

  ANM: Cod PORTOCALIU de ploi în șase județe și cod galben în Capitală și 31 de județe

  acum 480 zile

  Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis mai multe atenționări vizând vremea în aceste zile.Cod portocaliu de ploi în șase județe, dar și cod galben de instabilitate atmosferică pentru Capitală și peste 30 de județe din țară, acestea se regăsesc printre avertizările meteorologilor.

  «
  11
  12

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »