• LUNI, 14 AUGUST 2017

  La 55 de ani, a rămas gravidă cu propriul nepot. Caz emoționant: o femeie și-a ajutat fiica să aibă copii și a purtat în pântece propriul nepot

  Tracey, alături de fiica și de ginerele ei   mirror.co.uk

  Un caz uimitor a făcut înconjurul lumii. La 55 de ani, o femeie a acceptat să poarte în pântecele ei copilul fiicei sale, căreia medicii i-au spus că, din păcate, are șanse de doar 1% să rămână însărcinată pe cale naturală.Tânăra a avut o sarcină pe care, însă, a pierdut-o chiar în ziua de Crăciun, în urmă cu doi ani.

  După ce fiica sa, Kelley, în vârstă de 32 de ani, nu a reușit să rămână gravidă nici în urma mai multor proceduri de fertilizare in vitro, Tracey, din Marea Britanie, a decis să devin mamă purtătoare, la sugestia medicilor la care fiica și ginerele ei au apelat. 

  Eram disperată și voiam să îmi ajut fiica. Nu mi-a fost nicio clipă teamă pentru sănătatea mea!”, a declarat femeia în vârstă de 55 de ani.

  Deși organismul ei se pregătea pentru menopauză, Tracey a reușit să rămână gravidă la 55 de ani în urma unor tratamente hormonale, astfel că, în martie 2015, medicii i-au făcut femeii fertilizare in vitro. Procedura a fost un succes total, astfel că, ea și-a adus pe lume propria nepoțică.

  Nu mi-a venit să cred când am văzut că testul de sarcină a fost pozitiv. Eram gravidă cu propria nepoțică!”, a mai povestit femeia presei din Marea Britanie. Femeia și-a adus pe lume o fetiță, pe 14 ianuarie 2016, iar copilul este perfect săntos.

  Foto: www.mirror.co.uk

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »