• LUNI, 14 AUGUST 2017

  La 55 de ani, a rămas gravidă cu propriul nepot. Caz emoționant: o femeie și-a ajutat fiica să aibă copii și a purtat în pântece propriul nepot

  Tracey, alături de fiica și de ginerele ei   mirror.co.uk

  Un caz uimitor a făcut înconjurul lumii. La 55 de ani, o femeie a acceptat să poarte în pântecele ei copilul fiicei sale, căreia medicii i-au spus că, din păcate, are șanse de doar 1% să rămână însărcinată pe cale naturală.Tânăra a avut o sarcină pe care, însă, a pierdut-o chiar în ziua de Crăciun, în urmă cu doi ani.

  După ce fiica sa, Kelley, în vârstă de 32 de ani, nu a reușit să rămână gravidă nici în urma mai multor proceduri de fertilizare in vitro, Tracey, din Marea Britanie, a decis să devin mamă purtătoare, la sugestia medicilor la care fiica și ginerele ei au apelat. 

  Eram disperată și voiam să îmi ajut fiica. Nu mi-a fost nicio clipă teamă pentru sănătatea mea!”, a declarat femeia în vârstă de 55 de ani.

  Deși organismul ei se pregătea pentru menopauză, Tracey a reușit să rămână gravidă la 55 de ani în urma unor tratamente hormonale, astfel că, în martie 2015, medicii i-au făcut femeii fertilizare in vitro. Procedura a fost un succes total, astfel că, ea și-a adus pe lume propria nepoțică.

  Nu mi-a venit să cred când am văzut că testul de sarcină a fost pozitiv. Eram gravidă cu propria nepoțică!”, a mai povestit femeia presei din Marea Britanie. Femeia și-a adus pe lume o fetiță, pe 14 ianuarie 2016, iar copilul este perfect săntos.

  Foto: www.mirror.co.uk

  COMENTARII

  Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

  acum 175 zile

  După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

  Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

  acum 195 zile

  În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

  Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

  acum 236 zile

  Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

  Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

  acum 237 zile

  Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »