• LUNI, 14 AUGUST 2017

  La 55 de ani, a rămas gravidă cu propriul nepot. Caz emoționant: o femeie și-a ajutat fiica să aibă copii și a purtat în pântece propriul nepot

  Tracey, alături de fiica și de ginerele ei   mirror.co.uk

  Un caz uimitor a făcut înconjurul lumii. La 55 de ani, o femeie a acceptat să poarte în pântecele ei copilul fiicei sale, căreia medicii i-au spus că, din păcate, are șanse de doar 1% să rămână însărcinată pe cale naturală.Tânăra a avut o sarcină pe care, însă, a pierdut-o chiar în ziua de Crăciun, în urmă cu doi ani.

  După ce fiica sa, Kelley, în vârstă de 32 de ani, nu a reușit să rămână gravidă nici în urma mai multor proceduri de fertilizare in vitro, Tracey, din Marea Britanie, a decis să devin mamă purtătoare, la sugestia medicilor la care fiica și ginerele ei au apelat. 

  Eram disperată și voiam să îmi ajut fiica. Nu mi-a fost nicio clipă teamă pentru sănătatea mea!”, a declarat femeia în vârstă de 55 de ani.

  Deși organismul ei se pregătea pentru menopauză, Tracey a reușit să rămână gravidă la 55 de ani în urma unor tratamente hormonale, astfel că, în martie 2015, medicii i-au făcut femeii fertilizare in vitro. Procedura a fost un succes total, astfel că, ea și-a adus pe lume propria nepoțică.

  Nu mi-a venit să cred când am văzut că testul de sarcină a fost pozitiv. Eram gravidă cu propria nepoțică!”, a mai povestit femeia presei din Marea Britanie. Femeia și-a adus pe lume o fetiță, pe 14 ianuarie 2016, iar copilul este perfect săntos.

  Foto: www.mirror.co.uk

  COMENTARII

  Trecutul tumultos al Magdalenei Șerban, femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în fața metroului

  acum 7 ore

  Magdalena Serban suferea de depresie si nu a mai tinut legatura cu familia ei.

  Despre moartea Regelui Mihai I în presa internațională

  acum 8 zile

  Despre decesul ultimului rege al României, Majestatea Sa Regele Mihai, a scris si presa internationala.

  În exil, și-a câștigat existența la o fermă de pui și într-un mic atelier de tâmplărie. Azi, Regele Mihai a murit

  acum 8 zile

   Majestatea sa Regele Mihai I a încetat din viață în cursul zilei de 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Ultimul rege al României are o poveste de viață impresionantă. Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul Regelui Carol al...

  A murit Regele Mihai, azi, 5 decembrie. Iată unde va fi înmormântat

  acum 8 zile

  Regele Mihai a încetat din viață. Într-un comunicat postat pe romaniaregala.ro, Secretariatul Regal a făcuit tristul anunț.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »