• MARTI, 27 DECEMBRIE 2016

  CUTREMURĂTOR! Ultima mare IUBIRE a lui George Michael face dezvăluiri incredibile despre moartea artistului

   twitter.com

  Bărbatul care i-a fost aproape lui George Michael, în ultimii săi ani de viață, face dezvăluiri incredibile! Fadi Fawaz a mărturisit că el a fost cel care l-a găsit pe celebrul cântăreț mort. 

  Stilistul britanic Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael, a declarat că "nu va uita niciodată" fatidicul moment în care a găsit corpul neînsuflețit al cântărețului la reședința sa din Goring-on-Thames, Londra, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, care citează mai multe ziare britanice.

  Fadi Fawaz, care a fost iubitul artistului timp de cinci ani, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Twitter în care dezvăluie că el l-a găsit pe cântăreț zăcând fără viață în patul său în ziua de Crăciun.

  "ITs a xmas i will never forget finding your partner dead peacefully in bed first thing in the morning.. I will never stop missing you xx". "Este un Crăciun pe care nu-l voi uita niciodată. Să-ți găsești partenerul mort liniștit în pat, la primele ore ale zilei... Nu te voi uita niciodată", a scris Fawaz în mesajul său.

  În declarații acordate ziarului Daily Telegraph, Fawaz a mărturisit că l-a găsit pe Michael mort când a ajuns la el acasă dimineața având în gând să petreacă împreună ziua de Crăciun.

  "Nu știm încă ce s-a întâmplat. Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, însă George dorea să sărbătorească Crăciunul și eu la fel. Acum totul s-a sfârșit. Vreau ca lumea să și-l amintească așa cum era, o persoană frumoasă", a scris el.

  Potrivit tabloidului Daily Mail, autorul unor hituri ca "Last Christmas" sau "Freedom" avea o relație de mai mulți ani cu stilistul Fadi Fawaz, cu zece ani mai tânăr ca el. Ce doi au fost fotografiați împreună ultima oară în septembrie. Totuși, niciunul nu a confirmat relația, deși au fost surprinși împreună în mai multe ocazii.

  Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic a murit la 53 de ani, potrivit informațiilor agentului său, care ulterior a precizat că decesul a survenit în urma unui stop cardiac.

  Sursa foto: hepta.ro

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »