• MARTI, 27 DECEMBRIE 2016

  CUTREMURĂTOR! Ultima mare IUBIRE a lui George Michael face dezvăluiri incredibile despre moartea artistului

   twitter.com

  Bărbatul care i-a fost aproape lui George Michael, în ultimii săi ani de viață, face dezvăluiri incredibile! Fadi Fawaz a mărturisit că el a fost cel care l-a găsit pe celebrul cântăreț mort. 

  Stilistul britanic Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael, a declarat că "nu va uita niciodată" fatidicul moment în care a găsit corpul neînsuflețit al cântărețului la reședința sa din Goring-on-Thames, Londra, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, care citează mai multe ziare britanice.

  Fadi Fawaz, care a fost iubitul artistului timp de cinci ani, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Twitter în care dezvăluie că el l-a găsit pe cântăreț zăcând fără viață în patul său în ziua de Crăciun.

  "ITs a xmas i will never forget finding your partner dead peacefully in bed first thing in the morning.. I will never stop missing you xx". "Este un Crăciun pe care nu-l voi uita niciodată. Să-ți găsești partenerul mort liniștit în pat, la primele ore ale zilei... Nu te voi uita niciodată", a scris Fawaz în mesajul său.

  În declarații acordate ziarului Daily Telegraph, Fawaz a mărturisit că l-a găsit pe Michael mort când a ajuns la el acasă dimineața având în gând să petreacă împreună ziua de Crăciun.

  "Nu știm încă ce s-a întâmplat. Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, însă George dorea să sărbătorească Crăciunul și eu la fel. Acum totul s-a sfârșit. Vreau ca lumea să și-l amintească așa cum era, o persoană frumoasă", a scris el.

  Potrivit tabloidului Daily Mail, autorul unor hituri ca "Last Christmas" sau "Freedom" avea o relație de mai mulți ani cu stilistul Fadi Fawaz, cu zece ani mai tânăr ca el. Ce doi au fost fotografiați împreună ultima oară în septembrie. Totuși, niciunul nu a confirmat relația, deși au fost surprinși împreună în mai multe ocazii.

  Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic a murit la 53 de ani, potrivit informațiilor agentului său, care ulterior a precizat că decesul a survenit în urma unui stop cardiac.

  Sursa foto: hepta.ro

  COMENTARII

  Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

  acum 58 zile

  După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

  Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

  acum 79 zile

  În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

  Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

  acum 119 zile

  Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

  Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

  acum 120 zile

  Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »