• MARTI, 14 FEBRUARIE 2017

  Doliu la Hollywood! Mama actorului Tom Cruise a murit

  Mama actorului Tom Cruise, Mary Lee South, a murit la vârsta de 80 de ani, a anunţat luni un reprezentant al starului american.

  Mary Lee South- mama starului Tom Cruise a murit în somn, săptămâna trecută, iar o ceremonie de comemorare a avut loc în weekend la biserica scientologică din Glen Ridge, informează The Telegraph.

  Potrivit revistei People, la ceremonie au participat, alături de actorul în vârstă de 54 de ani, surorile sale Lee Ann Devette, Cass Mapother şi Marian Henry.

  Tom Cruise avea o relaţie apropiată cu mama lui, ea fiind cea care l-a încurajat să se dedice actoriei. Înainte de a se căsători cu Thomas Cruise Mapother III, tatăl actorului, Mary Lee South a lucrat ca instructor educator. Căsnicia celor doi, catalogată de Cruise drept ”dificilă”, s-a încheiat în 1974, iar Mapother a murit în 1986.

  Familia a locuit în Syracuse, New York, şi Ottawa, Canada, înainte de a se muta la Glen Ridge, New Jersey, unde Mary Lee s-a căsătorit cu Jack South, al doilea său soţ.

  Mary Lee South credea că fiul său are un ”talent dat de Dumnezeu”, după cum declara într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani revistei Rolling Stone. În ultimii ani, ea a fost văzută rar în public, iar familia a păstrat discreţia bolii de care suferea.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »