• JOI, 23 FEBRUARIE 2017

  După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie își plănuiește marea întoarcere la Hollywood. Ce pregătește vedeta

   hepta.ro

  După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie plănuiește să revină în forță la Hollywood! Vedeta are o serie de proiecte, pe care își va lăsa amprenta atât ca actriță, cât și în calitate de regizor. 

  Angelina Jolie va regiza, va produce şi va interpreta roluri principale în mai multe proiecte cinematografice noi, inclusiv într-o continuare a peliculei ”Maleficent”, informează contactmusic.com.

  Vedeta americană va interpreta rolurile principale în trei filme viitoare - ”The Spy Who Loved”, ”Catherine the Great” şi ”Potemkin: The Imperial Love Affair” -, potrivit The Hollywood Reporter.

  În urmă cu doar câteva luni, Angelina Jolie anunţase că intenţionează să renunţe la actorie pentru a se dedica regiei de film.

  Celebra actriţă, în vârstă de 41 de ani, va produce două filme pentru copii - ”The One” şi ”Only Ivan” - şi va regiza drama de război ”Without Blood”.

  Se pare însă că Angelina Jolie a renunţat la rolul din remake-ul filmului ”Murder on the Orient Express”, regizat de Kenneth Branagh, şi nu mai este interesată în a juca în drama ecologistă ”Africa” alături de soţul ei Brad Pitt, de care s-a despărţit în septembrie 2016.

  În prezent, Angelina Jolie se află în turneu de promovare a celui mai recent film pe care l-a regizat, ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, produsă de Netflix, cu o acţiune plasată în timpul regimului Khmerilor Roşii din Cambodgia. Acest lungmetraj este o adaptare a volumului de memorii omonim semnat de Loung Ung şi descrie o îngrozitoare poveste de război – genocidul Kmerilor Roşii, relatată din perspectiva unui copil. Angelina Jolie este coscenarist, producător şi regizor al acestui proiect cinematografic.

  În film predomină limba khmeră, iar Angelina Jolie a spus că deşi îşi doreşte ca lumea ”largă” să înţeleagă mai bine evenimentele petrecute în Cambodgia, speră că pelicula va avea efecte şi în această ţară.

  Pelicula a avut premiera sâmbătă, în oraşul cambodgian Siem Reap.

  Angelina Jolie a regizat până în prezent un documentar - ”A Place in Time” (2007) şi patru lungmetraje. Debutul regizoral în lungmetraj al actriţei americane, filmul ”In the Land of Blood and Honey” din 2011, a avut o acţiune plasată în perioada războiului sârbo-bosniac din 1992-1995, în timpul căruia aproximativ 20.000 de femei au fost violate. Acel lungmetraj a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin în 2012. Au urmat filmul ”Umbroken” (2014), dedicat atletului şi veteranului de război Louis Zamperini, şi ”Bye the Sea” (2015), o dramă despre un cuplu care încearcă să îşi refacă viaţa de familie, în care vedeta americană a jucat alături de cel de-al treilea soţ al ei, Brad Pitt. ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” este cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Angelina Jolie.

  Angelina Jolie, născută pe 4 iunie 1975, este o actriţă şi regizoare americană, câştigătoare a unui premiu Oscar şi trei Globuri de Aur. A fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei Forbes, în 2009, 2011 şi 2014, iar viaţa ei personală a fost intens mediatizată. De asemenea, a fost numită ”cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste precum Vogue, People şi Vanity Fair, iar alte publicaţii, ca Esquire, FHM şi Empire au numit-o ”cea mai sexy femeie în viaţă”.

  COMENTARII

  Trecutul tumultos al Magdalenei Șerban, femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în fața metroului

  acum 3 zile

  Magdalena Serban suferea de depresie si nu a mai tinut legatura cu familia ei.

  Despre moartea Regelui Mihai I în presa internațională

  acum 11 zile

  Despre decesul ultimului rege al României, Majestatea Sa Regele Mihai, a scris si presa internationala.

  În exil, și-a câștigat existența la o fermă de pui și într-un mic atelier de tâmplărie. Azi, Regele Mihai a murit

  acum 11 zile

   Majestatea sa Regele Mihai I a încetat din viață în cursul zilei de 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Ultimul rege al României are o poveste de viață impresionantă. Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul Regelui Carol al...

  A murit Regele Mihai, azi, 5 decembrie. Iată unde va fi înmormântat

  acum 11 zile

  Regele Mihai a încetat din viață. Într-un comunicat postat pe romaniaregala.ro, Secretariatul Regal a făcuit tristul anunț.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »