• LUNI, 26 DECEMBRIE 2016

  George Michael a murit înainte să își împlinească visul. Pregătea ceva GRANDIOS

   foto: facebook

  Idolul pop a milioane de oameni din întraga lume s-a stins din viață chiar în prima zi de Crăciun. Inima lui George Michael a încetat să mai bată pe 25 decembrie. "Cu mare tristețe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten, George, a murit în pace în casa sa, de Crăciun. Familia face apel la decență în aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii", a anunțat, duminică, agentul artistului.

  George Michael a plecat din această lume cu un vis neîmplinit. El lucra la un proiect grandios, ce urma să fie lansat în primăvara lui 2017, așa cum se anunța pe pagina oficială de Facebook a regretatului artist. 

  George Michael este ocupat cu ultimele detalii de finalizare a filmului documentar special "Freedom". El a descoperit unele imagini de arhivă incredibile, ce nu au mai fost văzute până acum. Totodată, el filmează interviuri suplimentare pentru acest proiect, astfel încât filmul să fie lansat martie 2017. El promite ceva grandios pentru fani! Pentru a coincide cu difuzarea a filmului, George și Sony Music au decis să se mute data lansării albumului ”Listen Without Prejudice” în aceeași zi cu cea a lansării documentarului”, se arată în ultima postare pe pagina oficială de Facebook a lui George Michael.

  În luna octombrie a acestui ani s-au împlinit 26 de ani de la lansarea videoclipului-simbol pentru lumea modei: ”Freedom”. Cu această ocazie, revista Voguea realizat un remake al clipului lui George Michael, ce a făcut furori la vremea lansării lui. Noul proiect le aduce în prim plan, în locul super-modelelor anilor '90, pe Adriana Lima, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk şi Taylor Hill.

  COMENTARII

  Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

  acum 29 zile

  După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

  Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

  acum 49 zile

  În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

  Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

  acum 89 zile

  Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

  Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

  acum 90 zile

  Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »