• VINERI, 25 AUGUST 2017

  O femeie de 72 de ani s-a măritat cu un tinerel de numai 27 de ani la... doar trei luni după ce s-au cunoscut pe Facebook

   S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit. Ce a mai contat că ea e o bunicuță de 72 de ani, iar el un nepoțel de 27? Ce a mai contat că s-au cunoscut pe Facebook, cu trei luni înainte de nuntă și s-au văzut față în față abia în ziua căsătoriei? Iubirea este mare și de ce să mai aștepte, nu?

  Povestea lor de iubire a început cu un simplu ”Adaugă prieten” pe Facebook. El i-a trimis o cerere de prietenie pe rețeaua de socializare, ea l-a acceptat. Au început să vorbească și așa și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Apoi, el și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție. Doamna a acceptat imediat. Au stabilit data nunții și așa s-au și văzut live, față în față.

  Femeia spune că nu a văzut nimic rău în a lega o conversație pe Facebook cu un necunoscut. Plus că, avea nevoiie de atenție, căci mariajul ei se destrămase cu ceva timp înainte.

  ”Vorbeam mult, despr efamilie, hobbyuri... părea că ne știm de o viață”, a declarat femeia pentru presa britanică. 

  Angela Nwachukwu, 72 de ani, s-a căsătorit cu CJ Nwachukwu în aprilie 2015. Ea spune că a cheltuit 20.000 de lirte sterline cu această căsnicie, dar că a meritat fiecare bănuț. A fost nevoie de avocați ca el să potă intra în Marea Britanie. Deși mulți spun că ei s-au căsătorit doar ca sa î ajute pe nigerian să ajungă în Anglia, femeia respinge vehement această teorie, spunând că este săracă.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »